Elfsrkn Hemamplera çok güzel darısı başımıza Rabbim hepimizin sağ Salim kucağımıza almasını nasip etsin.sağlıkla huzurla büyüt, canım kaç haftalık doğdu.
Dennise Hemamplera bende bugün 39 oldum aşırı korkuyorum umarım kolay olur Benim korkum ıkınma ve onun gelme kısmı keşke uyuyup uyanmak gibi atlatsam 😢
MinikMucize2019- Hemamplera çatın dar olmasına ragmen mi dogurdun maşallah . Ben de normal istiyordum 38.haftaya yeni girdim ve doktorum sezeryan yapalım çatı kemiğinin üstü basık dedi kara kara düşünüyorum sezeryan olmak istemiyorm
MinikMucize2019- Hemamplera 37+5 de catı kemiğime baktı ve üst kısmı basık dikişin agrın cok olur sezeryan yapalım cuma günü dedi hem cok erken hem de sezeryan istemiyorum :((( neyapmam lazım beklesem kemikte degısme olurmu acaba
Hemamplera MinikMucize2019- bilemiyorum ki canım doktorum bana güç verdi yapabilirim dedi doktorun illa ki sezeryan diyorsa riske atma kendini de bebeğini de
Hemamplera MinikMucize2019- yalnız anlamadığım sezeryanda da ağrı çekiceksin çevremden duydugum kadarıyla öyle ağrısız bişey değil yani
butterfly4 @Hemamplera burda birisi geçenlerde öyle birşey yazmıştı da doğum hikayesinde, ben de dedim herkese yapıyorlar mı acaba, çünkü daha önce de duymadım