Bsrkrgz Hemamplera canım Erdem Karagöz evet küçük yer tanıdık çıkabilirsiniz belki çıkmasada biz tanışırız olsun😊
Hemamplera Bsrkrgz evet tanıyorum eskiden marketleri vardı ☺️ Nerden nereye dünya gerçekten küçük 🤷♀️🙈
Bsrkrgz Hemamplera gerçekten öyle☺️ Sizin adınız nedir yada eşinizin sorarım o da tanıyodur büyük ihtimalle sizi😊
Hemamplera Bsrkrgz şuan evlendiğim için selen Ural Yavuz oldu ama Urallar denilince tanır herkes kızlık soyadım Ural Cengiz Ural’ın torunuyum ☺️
Bsrkrgz Hemamplera evet tanıyormuş canım instagramdan da baktım ortak arkadaşımız var takip isteği gönderiyorum kabul edersen☺️
Muazveannesi Hemamplera tuvaletini de yapıyor musun? O kadar korkuyorum ki. Ya tuvaletimi de yaparsam orda diye 🙈🤭🥴☺️
Hemamplera Muazveannesi lavman yapıyorlar popodan iğne gibi bir şey sokuyolar tam iğne değil de bi sıvı gönderiyorlar sonra tuvaletin geliyor gidip tuvalete boşaltım yapıyorsun bağırsaklar boşalıyor eğer Doğum sırasında da gelirse bil ki o tuvaletin değil çocuk 🤣
Hemamplera Bsrkrgz tabi ederim sormak istediğin bir şey olursa da Doğumla ilgili her zaman yazabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olurum ☺️
Sever butterfly4 ya o bebek ordan bir türlü çokıcak öyle kalamayız diyorum ama 2 gece önce bir sancı geldi beni hemen ağlama krizi tuttu korkudan
butterfly4 @Hemamplera demekki o bir kıstas değil, her an sancım başlayabilir 😐 ben bir de şeyi merak ediyorum canım, ebe idrarını boşalttı mı, sanırım sancılar esnasında müdahale edip idrarını boşaltıyormuş sondayla mı ne