Bukednlres Bende 40+3 um ama hala bisey yok korku ve stres iyice kafayi yedim arada agrilarim oluor ama acikligimda yokmus
Sever butterfly4 ya o bebek ordan bir türlü çokıcak öyle kalamayız diyorum ama 2 gece önce bir sancı geldi beni hemen ağlama krizi tuttu korkudan
Secil_bektas Hemamplera tebrik ediuorum hizimde suan olarak 39+5 haftaligiz ama ne gelen var nede gelmeye niyeti olan bir oglum sancim gelince anlamam diye cok korkuyorum sadece insallah bende normal yaparim cok cok dua edin bana
Sunadurak Secil_bektas al bendende o kadar bugün 39 hafta oldu normal doğum dedi 38.haftadaki çatı muanemde amaa hiçbir belirti yok sabırsızlanıyorum artık korkuyorum ki gce hiç olmadık plansız zamanda gelmesinden yada gündüz eşim işteykenn ay çok heyecanlı bir bekleyiş
Hemamplera Secil_bektas bende anlamam diye korkuyordum canım da anlamaman mümkün değil mutlaka anlıyorsun ☺️
Yaseminvargeloglu Hemamplera oyy maşallah kilosuna boyuna paşanın 😍 Allahım salih evlat eylesin gözünüz aydın. Darısı biz bekleyenlere. Benim tek korkum dikis atılırsa acıyor mu ve alınırken? Dogumdan cok dikişten korkuyorum da ben🙁
Hemamplera Yaseminvargeloglu dikiş işin en em kolay kısmı o sancının yanında canım .. ne kesi atılırken hissediyorsun ne de dikiş atılırken uyuşturuyorlar zaten ve ben hiç dikiş ağrısı yaşamadım 1 haftada geçti
Sunadurak Hemamplera Allahım hayırlı evlat eylesin maşallah bende normal istiyorum bir ve tek nefeste inşallah tüm bekleyenlere nstye bağlamadan önce felan suyunuz gelmedi mi ?
Hemamplera tubacinar Muğla’nın Datça ilçesinde oturuyorum Marmaris yücelen özel hastanesinde Doğum yaptım doktorum Ahmet Zülküf Erdem
Bsrkrgz Hemamplera canım çok güzel doğumun olmuş tebrik ederim sağlıkla büyüt inşallah🙏 Datçalı olmanda ayrı bir güzel benim eşimde oralı çok sık gider gelirim😊
Hemamplera Tevhidee inş normal olur canım sezeryan olursa da üzülme her şeyde bir hayır vardır sağlıkla gelsin de minik kuzu 🙏🏻
Hemamplera 1tazeanne bağırarak ıkınmanın hiçbir faydası yok tatlım bebeği aşagı itemiyorsun yani kabız olduğunu düşün nefesini tutup var gücünle ıkınarak içten dışa itiyorsun aynı büyük tuvaletini yapar gibi
Muazveannesi Hemamplera tuvaletini de yapıyor musun? O kadar korkuyorum ki. Ya tuvaletimi de yaparsam orda diye 🙈🤭🥴☺️
Hemamplera butterfly4 hayır benim göbeğim hep dikti bana da aynısını söylediler alakası yok bak göbeğim düşmeden doğurdum 🙈
Meryem_ercan2315 Hemamplera hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inşallah bnm de 39 da olur ve kolay olur dua et ben 32 oldum👏🏻