Pnaratnn 25 haftalık hamileyim karnım kasılıyor belim cokkk ağrıyor içim bulaniyor sizce sebebi nedir
Nilveannesi10 Pnaratnn normal değil malesef acile gitmen lazım ben de aynı haftada oldum nst ye bağladılar 2 hafta hastanede yattım
Ozlem2634 Pnaratnn kasılmalar ıcın bıraz erken doktorunla konus magnezyum fln versın kendını de cok yorma agrın fln olunca uzan dınlen bol bol benımde belım cok agrıyordu doktor vucut kendını yavas yavas doguma hazırlıyor dogum yaklastıkca artıcak demıstı
Nigdelianne Pnaratnn dun gece bende bu konudan muzdarip olarak acile gittim nerdeyse ön gündür sürüyordu doktor bebek büyüdüğü için seni sıkıştırıyor o yüzden normal dedi
denizadaalpp Pnaratnn bnmde 20.haftam ikiz gebelik 2 3 gundur karnim sertlesiyor cok doktora soyledim magnezyum verdi
Badevehande Bende 25+2 seninle aynı durumdayım hemde 10 gündür sürüyor bebekler büyüdüğü için normal canım herkes bu haftalarda bunu yaşıyor. Bide 3 gündür mide yanması yaşıyorum😢 ben doktora gittiğimde bebekte suyuda iyiydi 24 de
Nilveannesi10 Duuyguum karnın kaskatı oluyor. Bebek bir yerde toplanıyor . Doğum sancısı kasılması denilen şey bu
Pnaratnn Nigdelianne nefess alamaiyorum ama ya idrar yolu enfeksiyonu flan da olabilirmiş gitmekte fayda var yine sanırım
Rbs111 Pnaratnn canım doktora git erken doğum vs den korkma magnezyum eksikliğindendir. bugün 25+3 olduk. Bebek toplanıyor özellikle yürürken. Sık sık olmasa bile son 2 haftadır oluyor. Doktora gittim sorun yok dedi ama sen yine de içini rahatlatmak için git her ihtimalde karşı
blgkstk Pnaratnn şikayetçi varsa hiç bir şey için erken değil bakılması gerekli. Bende 25. Haftadayim 2 haftadir nst giriyorum.
12_yil_sonra Pnaratnn yanına yanaşayım şöyle , karnımın gerilmesi beni mahvediyor . Nefes dahi alamıyorum.
Pnaratnn Rbs111 pazartesi günü rutin kontorlum var acile gitmek istemiyorum en azından geçse direk muayene ye giderim diye düşünüyorum
Duuyguum Nilveannesi10 kendini hissettiren birşey yani değil mi benim karnım da çok gergin ama herhangi birşey hissetmiyorum