busepinar arkadaşlar 7+4 haftalığız su icsem midem bulanıyor böyle olanınız var mı ve önlemek icin hangi ilaçı iciyorsunuz doktorum bana prilam al dedi ama bilemedim
Sumeyye_g busepinar bendede oluyor yemek yerken su içerken aç kalırsam vs ama çıkarmadım bi kere çıkardım sadece daha bişey vermedi bakalım kontrole gidince sorcam
CanNurdan busepinar benim mide bulantıma taze nane iyi geliyordu, bir de leblebi 😊inşallah geçer biran önce
Mebos busepinar aynı haftadayız aramızda 1 gün var sadece ama öyle kusma felan olmadı arada korkulardan dolayı mide bulanıyor ama kusma olmuyo
Mrc93 busepinar o haftalarda bende cok yasiyodum yayla corbasi cok iyi geliyodu. Patates haslayip tuzlayip yiyebilirsin. Leblebi ve cubuk krakerde iyi geliyo😊 ilac olarak metpamid kullanmistim.
minikmelegim_ busepinar bende 7+6yım. 7+5te başladı bulantılarım. Gece wcye kalktığımda (3 kere filan kalkiyorum) tuzlu kraker yiyorum birkaç tane ve migrostan zencefilli şeker aldım. Dışariya ciktiğimda da ondan atıyorum ağzıma. Gece bir şey yiyince sabaha çok aç uyanmıyorum bu yüzdende minimum duzeyde midem bulanıyor. Aldığım sekerin adı da ginger drops markasi meksmar natur. Içinde bayagi var fiyatıda 2 lira saniyorum
Tgba5656_ Shr19 zofer 4mg. Kullaniyorum bu 3 üncü kutum be cok cok iyiyim doktorun önermişse al bence
edak Merhaba ben de 7+6 günlük hamileyim çok fazla mide bulantım var eczaneden prilam dr ilacını aldım doktorum izinde olduğu için ulaşamadım. bu gece 2 tablet almayı düşünüyorum bi sakıncası olur mu? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim 💕
Elvintos edak ben kullanıyorum her gece yatmadan iki tane hamileler için ilaç zaten beni çok rahatlattı doktorunuz verdiyse kullanın tabii
Babydogan edak canım bende kullanıyorum 4 gündür mide bulantım kalmadı gecelerin aç karnına uyumadan önce bir tane içiyorum.
edak Elvintos doktorum vermedi izinde olduğu için görüşemedim, kendim eczaneden aldım ama eczacı da her trimesterde kullanılabildiğini söyledi. Hamilelere özel bi ilaç olduğu için sakıncası olmaz diye düşünüyorum🙄 dayanamıyorum çünkü bulantı ve iştahsızlıktan perişan oldum 😔
Tgba5656_ Shr19 valla canm ben bu ilaci kullandiktan sonra evimi tasidim hamdolsun iyiydim arada bulantim biraz oluyodu oda ac kaldigimda oluyodu
edak Benim anlamadığım bu zofer ilacının prospektüsünde "hamilelik döneminde güvenilirliği kanıtlanmadığı için hamilelik sırasında kullanılmamalıdır" yazıyor. Ama doktorlar da mide bulantısı için bu ilacı öneriyo, bana da acile gittiğimde serumun içine koymuşlardı ama çok saçma anlam veremiyorum 🤷🏻♀️ Bir zararı olmaz inşallah hiçkimseye
ipekgncozcn Kızlar selam , bende 9 haftalığım sadece yoğun bulantım oluyor , çıkarma yok , doktorum hep bitkisel ilaçlardan yana olduğu için bana pozıdox diye içeriğinde zencefil olan bir hap tavsiye etti . İsterseniz sizde kullanabilirsiniz çok iyi geliyor.
kertenkeleannesi busepinar 18haftalık oldum su şişesini görsem çıkarmaya başlıyorum allah yardım ediyo sanırım nasıl oluyo bilmiyorum ama hiç içemiyorum..