ipeksfr Bebegim kuzenim gitti saçlar fönlü makyaj . Bozulmamıştıda çıktı doğumdan çok iyi görünüyordu. Bişe demiyorlar😀
Babyboymom Bebegim cnm makyaja bişi demiyorlar da takı vs onları çıkartıyorlar bende makyajlı gitmiştim /))
Melmel Bende çok merak ediyorum... 6 hafta sonra sezeryan olcam ona göre makyajlı çıkıcam evden...😄. Bence zararı Yok sonuçta rimel ve göz kaleminin ne zararı olabilirki....🤔🤔 bilenler lütfen bizi aydınlatsın...😐
Thesra [bilinmeyen] Valla kurtuldummu hersey yenimi başladı bilemiyorumm tatlım benim gögüs uçlarım yara şuan ondan çekiyorum bebişinde gaz sancıları başladı valla fenalardayız anlıycağın😒😒bugünlerin geçmesini umuyorum biran önce🙏🙏sen nasılsınn özledimmm valla
Thesra [bilinmeyen] Aynen kuzumm çok giremiyorum işte bebekten malumm bakınıyorum zaman buldukça bişiler yazıyorum az az işte allah senide kurtarsınn canımm benimm inş sende doğumdan sonra uzun bi zaman gözükmezsin inşaallah uslu olurda bebiş girebilirsin yinede🙏
jrarya Makyaja sanırım bişey demiyolar ama benim merak ettiğim oje bir arkadaşımın doktoru çıkarttırmış narkozla ilgili bişey söylemiş ama tam hatırlamıyorum ne dediğini sorucam, kuzenimin doktoru ne makyaja ne ojeye bişey dememişti canım 🤷🏻♀️
dilaraserdar Tırnaklarda oje yasak diye biliyorum, her hangi bir anestezinin olumsuz etkisinde tırnaklarda morarma vs oluyor mu dıye kontrol edildiği söylenmişti doktor tarafından..
Thesra Eylem 40+3 olmuştum aslında normal doğumu bekliyodum ama hiç bir şekilde rahimde açıklık olmadı 9 şubat günü sabahtan yatışım yapıldı suni sancı için akşam 5 e kadar suni sancı aldım fakat banamısın demedi hiç bir şekilde yaramadı doktorum istersen daha fazlada bekleyebiliriz ama garantisi yok normal şartlarda bu saate kadar açışmanın en az 3 4 santim olması gerekirdi dedi ama malesef bende tık yoktu olmıycaktıda muhtemelen dedimki en iyisi beklemenin herhangi bir mantığı yok sezaryan yapalım dedik ve okeylendi sonra ardından hemen hazırladılar ameliyat için anaztesi uzmanı geldi her aşamasını anlata anlata ignesini yaptı yavaş yavaş bacaklarım krıncalanmaya başladı sıcak bişiey hissetmeye başladım bilincin açık ama böyle sersem gibi oluyosun benim midem bulanmaya başladı ve hemen onu geçirici iğne yaptı serumum içine hemen geçti ondan sonrası daha rahat bekliyosun her anı hissediyosun ama acı hissetmiyosun zaten doktorda aşamalarını anlatıyo sana şuan göbeğini temizliyoruz işte şuan iunu yapıyoruz gibi rahatlamak için heralde bilemiyorum orasını çocuğu çekiştirirken sallanıyosun😂😂 bide en son bebek çıktıktan sonra ki ağlama sesisini duyunca sende ağlıyosun☺☺☺☺Hemen bebeği havluya sarıp sana koklatıyolar öptürüyolar böylelikle bebişine kavuşmuş oluyosun
Kadriyeanes Kızlar spinal anestezi de çok sıkıntı yok ama genel anestezi de gözler çok kuruduğu için kornea çizilmesi sıkıntısı oluyor nasıl makyajlı normal uyku sıkıntı ise genel anestezide de sıkıntı yaratıyor. Oje ise parmağa takılan bir cihaz var oksijen nabız seviyesini ölçen oje olunca okuyamıyor. Makyaj doğal görünüm için yapın ama abartmadan sadece bir rimel bi kalem cilt rengini de görmek gerekiyor kızarıklık soluk bunlar bazı durumlarda belirti olarak kullanılıyor hem fazla makyaj biraz abes görünüyor
Thesra Bebegim Valla o kadar çok şey denedimki hiç birini bi faydası olmuyo ayva çekirdeğinide denedim ama iyileşmesi için biraz emzirmemek gerekiyo bence o da olmuyo çok zor her emzirdiğimde kovranıyorum acıdan😒😒😒
Eylem Thesra yaa hissediyorum o duyguyu yaşayınca kimbilir nasil olucak rabbim hayirli evlat eylesin inşallah baş ağrın bel agrin oldumu peki
sevtapp Thesra garmastan krem denemeni oneririm 3gun yanliz bu kiremi her emzirdiginde temizlemen gerekiyo ama 100%sonucu alirsin
Thesra Eylem Amin cümlemizin evlatlarını inşaallah benim hiç belimde başımda ağrı olmadı canım zaten saatini doldurtukdan sonra bol bol sade şekersiz nescafe içersen inan hiç bişey olmuyo hem gazınıda hemen çıkarıyosun çok rahat oluyo bol bol iç kahveyi ☺☺☺
Thesra Minikpirincim Denemezmiyim elimde geziyorum canım philipsin gögüs kalkanlarından da aldım ama işte olmuyor olmuyor geçixek ama fena bi acı işte ben istiyorum ki bi anda gecsin gitsin öylede olmuyo zaman istiyo sanırım😒😒😒