Yyf Ne yaptıysam geçmedi hemoroidim var üstelik.en son haşlanmış kemik suyu içtim biraz yağlı etiyle birlikte şimdi iyiyim
Ekim8 Yyf çok şükür arkadaş kavun ye dedi eşim gece gitti aldı kesti yedim lavaboya çıktım rahatladım
Nur___ inci3588 asıl hamilelere öneriliyor, bi araştırın da konuşun kızlar ya, neyse geçmiş olsun bu arada 🌸
inci_6007 Ekim8 Bu işin uzmanı olarak diyorum sabah 7 gbi buzlu su iç uyanınca sonra tekrar yatarsan yat kalkınca yine buzlu su iç ama bir litre falan
Simos44 Ekim8 probiyotik kapsül. Doktora danışıp kullanılabilir hiç bir sakıncası yok. Bende sürekli ishal var onun için kullanıyorum ne ishal ne kabız oluyorum. Doktorum özellikle kullan bırakma gebelikte aşırı kabızlığa dönecek bu seni rahatlatır dedi.
NaileK Valla canm bazen ne kadar dikkat etsende hormonlar nedeniyle illaki kabızlık oluyor ben kabız olunca dubhalac die şurup verdi doktorum onu kullanıyorum
Vera18 Sıcaga yakın ılık suyla beraber kuru kayısı kesinlikle işe yarıyor. Özellikle sabahları yemeniz daha faydalı olur.
Fasulyem22 Ekim8 ılık suyu dene bir de sabahları ac karna kocaman bir bardak ılık su iç hatta miden bulanmazsa bir litreye yakın iç. Gün içind ede soğuk su içme en azindan çok soğuk olmasın bana biraz fayda etti sanki
Ekim8 Alarasel evet haklısın ama içtiğim kan ilacı yapıyor galiba günde bı tane içiyordum doktorum ikiye çıkardı