Ekim8 İyi akşamlar arkadaşlar32+2 hamileyim ve kabizim artık ağrıdan dayanamıyorum benim gibi olup çare bulan varmı
Nur___ Ekim8 patlıcan sapını suda haşlayıp içmek iyi diyorlar her yerde, onun harici, bi bardak suya siyah kayısı koyup sabah suyla beraber tüketmek, sabah kalkınca ılık su ile başlamak güne, bol su içmek ve salatalık yemek, inşallah bi faydası olur 🌸
mary1709 Ekim8 tek çaresi kayısı çayı. Doğadan ya da liptonun kayısı çayını al. Bana bi tek o yarıyor. Ne yaptıysam boş. Kuru kayısı kuru incir vs.
Pelin08 Ekim8 inciri zeytin yağında bekletin yiyin kuru erik kefir probiyotik yoğurt kayısı lifli sebze ve meyveler ve tabi ki bol su
Lindam Ekim8 incir yiyin bol bol. Bide sabah aç karna kuru kayısı yiyin. Yada akşamda suda bekletin sabahtaydınız ve kendisini yiyin
Ekim8 Tuanayldz ya normal de bana çok iyi geliyordu kırmızı erik hoşafı akşam yaptım içtim ama hala bı etki olmadi
minik_fasulyem_ Ekim8 kavun ye canım bn yedim biraz fazla abartmışım ishal oldum sen kararın da ye lifli gıda oldugu için bagırsakları çalıştırıyor patlıcan sapı yazmış arkdasın biri bugun nette yazıyordu hamileler denemesin diyordu inşallah iyi olursun bide bol su iç
minik_fasulyem_ Ekim8 alsın ye canım ama dikkat et abartma kavunu ye arkasına su iç çok güzel harekete geçiriyor 😬
minik_fasulyem_ Ekim8 inşallah canım niyetini olur diye düşünerek ye psikolojik olarak bile etkili olur geçmiş olsun
minik_fasulyem_ Ekim8 canım bide onları yedikten sonra koltukta oturur ayaklarını sırasıyla zorlamadan kendine çek bırak bagırsaklara yardımcı ol ki daha çabuk etki etsin bayadır varsa kabız sıkışmıştır bagırsaklar 🌸