mucizem_oglum bana da 3.300 demişlerdi şimdi gittim 3.056 dendi nasl oluyor bende anlamadım 🤔 bir diyorlar kafası 2 hafta ileri bir diyorlar normal bi diyorlar bacak boyu kısa ne dedikleri belli değil 🤔🤔🤔
Birgaripgebe mucizem_oglum aynen öyle napıcaz bilmiyorum güvenemicem makinelere ben 4 ü geçti diye sezaryen kabul ederim çocuk çıkar 3 buçuk kilo o zamana sinirlenirim işte 😅😅😅
Nihanak Ben 33 haftaligim. 30 haftalikken 1600 gr di 32 haftalikken gittigimde 2400 gr cikti. Doktorum normal ve haftasiyla uyumlu dedi. Bana da cok gelmisti ama doktorum oyle diyince bisey demedim. Haftaya carsamba yeniden gidicem bakalim kac olacak.
Birgaripgebe Nihanak ama böyle kilo almaya devam edip etmeyeceğiyle ilgili. Bişey dedi mi 2 hafta da 800 gram almış senin kide garip yani 2 haftada bir 800 gram alırsa 5 bile geçer
R_abia Birgaripgebe aynen işte bende mecburiyetten başka doktora gittim serklajlıyım bebek aşağıda zaten ben bunları biliyorum doktorum söylüyor hep zaten ama sanki çok farklı kötü bişey varmış gibi anlattı ister istemez tedirgin oldum gene dayanamadım kendi doktoruma gittim 😁 başka doktorda hikayeyi bilmediğinden işte yeni olan bişeymiş gibi lansediliyor 🤷🏻♀️
Nihanak Birgaripgebe ben de oyle dusunuyorum sormadim ama carsamba gittigimde insallah unutmazsam sorucam bu defa 😊 benim de korkum kilodan dolayi sezaryen derlerse yandik Normal mi istiyosun dedi evet dedim normal istiyosan 40 a kadar bekliyoruz kendi gelsin die dedi insallah kilodan sebep sezaryen olmam 😤 sordugumda unutmazsam yazarm buraya da
Birgaripgebe Nihanak bende kilo yüzünden kesin sezaryen dicek diye düşünüyorum şimdi pazartesiye kadarda yok doktorum kendimi yicem 😅😅