Mehsu 20+4 günlük hamileyim ve kansızlıkla başım dertte gynoferon kullanıyorum ama sürekli kanım düşük çıkıyor yardımınıza ihtiyacım var nasıl başa çıkıyorsunuz tavsiyede bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler 💐
SalihaSomuncu5 Mehsu keçiboynuzu pekmezi al eczaneden kasik kasik ye canim. Bide karacigerde cok kan yapiyor. İnek karacigeri al kasaptan ye
Sumeyraerva Mehsu igne kullandiniz mi doktorunuz ne diyor bu durumda benimde kanim dusuktur hapla duzelmiyo igne kullandim son haftalarda serumlada kan ilaci aldim dogumda oyle duzeldi
Oglusannesii Mehsu ilaçtan önce sonra bişey yeme günde ikiye çıkardımı doktorun kaç çıkıyor kanın bide yeşil mercimek ye ben burda okumuştum ondan mı ilacı ikiye çıkardıgımdan mı bilmem 20 günde 10.5 tan 11.1 olmuş
Mehsu SalihaSomuncu5 keçi boynuzununda çok kilo yaptığını duymuştum canım böyle giderse içiçem gibi duruyor
SalihaSomuncu5 Mehsu hic alakasi yok canim ben ne yersem yim asla almam mesela. Balik yagi kan hapi pekmez sut muz hep yerim
Mehsu SalihaSomuncu5 maşallah çok sanslısın ama ben kilolu hamile kalan biri olarak canım dikkat etmek zorunda kalıyorum 😞
Mehsu Sumeyraerva en son gittiğimde ilaca devam etmemi söylemişti canım iğnenin faydalı olduğunu duymuştum danısıcam eylül ayının ilk haftasında randevum zaman olduğu için belki tavsiyeler iyi gelebilir diye düşündüm
ayseegul_20 Bende yıllardır kansızlık tedavisi görüyorum.Ferrum fort kullaniyordum oda aşırı kilo yaptı maltofere geçirdi doktorum şuanda 13 haftalık hamileyim.Insulin direncim olmasa keci boynuzu özü veya pekmezi yerdim
Mehsu ayseegul_20 glifor kullanıyorum bende insulin direnci olanların içememesi mi gerekiyor canım ilk senden duyuruyorum 😦
Sumeyraerva Mehsu soyle soyliyim pekmez felan bana hic yaramadi igneler le biraz toparladim ama sonra yine dusunce parali bi ilac yazdi doktor acilde onu seruma kattirip aldim onlarla duzeldi anca dogumdan cikinca da kan aldim bi unite
ayseegul_20 Mehsu Bende kullaniyordum glifor hamile olunca doktorum biraktirdi.Keci boynuzunda seker orani yuksek oldugu icin insulin tavan yapıyo canm
Mehsu Oglusannesii günde bir içiyorum canım fayda etmiyor yeşil mercimeği deniycem ilacıda doktoruma mesaj atıp sorucam
Oglusannesii Mehsu benimde öyleydi işte ikiye çıkar dedi yeşil mercimeğide sade haşladım yedim ben sevdim yani tadını sen yemeğinide yapabilirsin tabi
Zerro Kan ilacından önce 2 saat ve sonraki 2 saat sakın süt ve süt ürünü tüketmeyin, peynir, yoğurt falan. Yoksa kan ilacının hiçbir faydasını göremezsiniz. O yüzden ben gece yatarken içiyorum ilacı mesela.