ozgeecan9 Busra_24 ayyy hadi insallah ben bi test yaptım valla sanki silik gibi görünüyor ama hayırlısı😊 erken öğrenmem gerek ileri derecede kan pıhtılaşması var hemen başlıyacağız 7 eylül son bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Busra_24 @ozgeecan9 inşallah vardır canımm Allah gönlüne göre versin. Benimde yüksek tansiyon sorunum var bende iğneye başlıycam ikimizde en kısa zamanda alırız güzel haberi insallah 😍
Busra_24 @ozgeecan9 hala olmadım canım ama 1 yıldır test yapip husrana ugrayinca elim teste gitmedi ☺️ Cuma günü randevu aldım o zamana kadar olmazsam direk kandan baktircam insallah 😍
Betulsna Fazilet_veli adet olma tarihleri izde 1 gün var aramızda 😊adetin gecikince mi yapcan sen cnm yoksa olacağın gün mü
Busra_24 @SedefUygun Rabbim saglikla kucagına almayı nasip etsin darisi ben ve benim gibi bekleyenlere insallah 😁😍
Busimss Busra_24 25 agustos son adet tarihim ve bu aralar yumurtlama dönemim bakalım klomen kullandık bu ay doktorumun tavsiyesi ile yarın catlamıs mı diye kontrol edilecek bakalım hayırlısı herşeyin 😍🌺
Betulsna Busra_24 4 gün kaldı reglme bende beklemedeyimm🙏🏻 İnşallah eşime doğum günü hediyem olur 3 gün sonra doğum günü 😊