Msl Kızlar merhaba 1ay kala renkli ultrason için hastane arayisindayım acaba siz nerde ne kadara yaptırdınız kafam çok karışık:(
Pelin08 Msl kayserideyim fakulte hastanesinde sira vermiyorlar dolu ancak ucretli yaptırırsaniz olur dediler 230 tl sadece 10 dk bakiyorlarmis bende docentten randevu aldim 22 agustosta 22+1 olucam 300 tl 45 dk bakiyormus
Msl Ozican istanbul avrupa yakası Pelin08 evet bazı yerler kısa tutuyormuş ama ben detaylı baksınlar istiyorum Dmlakkayaa ortalama 300-500 arasi sanırım heryer
Zehralismail Msl asla nisa hastanesine gitmeyin. Ben orası doğum ve doktorlar konusunda eski ve donanımlı bihastane siye gittim 10 dk anca sürmüştür. Dr dopru düzgün anlatmadı bile. Malesef
OznurC Bende Bursadayımda ya bu detaylı ultrason ne zaman yapılıyor acaba şuan 18+1 deyim ne zaman gidilmeli bunu bilen yazabilir mi ?
OznurC Msl teşekkürler. Benim 5 Eylül de muayenem var o zaman 21. Haftada oluyorum olur mu acaba doktorum son muayenemde acil doğuma gitti hemenbu konuda birşey söylemedi bide normal muayene randevusu birde detaylı ultrason randevusumu alıcam ben şimdi 🤷🏻♀️
Msl OznurC ultrasondan çıkınca sonuçları doktoruna gösterirsin sonuç göstereceğin için randevu gerekmez ama tabi hastaneye gorede değişebilir. Eğer kendi hastanende yatıracaksan 2 hafta önceden randevu alman gerekiyormus. Devlete gidiyorsan sanırım 1 ay önceden randevu alınıyor.
Tashasret Msl Cerrahpaşa 150 civarı birşey istiyor ama randevu düşürmek biraz zor, ben medigold sultan hastanesinde yaptırdım 200 tl verdim 20-30 dk arası sürüyor yalnızca Salı ve Perşembe bakıyorlar CD olarak da veriyorlar
NurGrlek Msl Avrupa yakasından haberim yok ama Anadolu yakasında en uygun 250 TL buldum randevum haftaya 375 400 550 800 TL gibi fiyat aldım bazı yerlerden 😣😣
Esraesrasoner Dmlakkayaa ben daha önce oraya gittim rahim filmi için ama bakalım doktor nereye verecek önerdiği başka yer vardır belki teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Silangulenyuzlu Msl istanbuldasın madem Anadolu Maltepe’ye kadar gel ve değecek şekilde yaptır çok özel bir alet doktorun kullandığı Türkiye de üç tane varmış bu ultrason biri bu adam da diğerleri gibi değil yani fiyatı da 800 tl ve sonuç Allah’ında izniyle neyse o çıkıyor