Fann_em Turna20 çok teşekür ederim canım bilgilendirdiğin benim bugün başladı ağrım tehlikeli bişey sandım
Fann_em esrtsn24 oh rahatladm bi an benn yurt dışında olduğum için burada istediğin zaman randevusuz doktora gidemiyosun ne yapacağımı bilemedim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
esrtsn24 Fann_em rica ederim canım bnde korkmuştum senin gibi sağa sola dönerken elimizde bi şeye uzatırken fln karnım ağırıyo du telaşlandım gittim sordum normal dedi çok şükür
Nhlaslan Haftadan sonra bulantı ve koku hassasiyetim azaldı. İştahımda arttı sayılır. 18 haftalığız şu an. Koku hassasiyetim bi tık geri geldi. Yumurta leş gibi kokmaya başladı yine 🙈
Tlysfk Fann_em ağrı da arada okuyor bende önümüzdeki cumartrsi gideceğim kontörle daha. Şort ağrılarım var benim ya bel sırt. Sizde de var mı? 13+3 günlüğüz bgn bizde
Fann_em Tlysfk bende 13+5 oldum bugün var canım bendede ağrı ama bugün daha iydim sanki baş ağrısı dışında
Tlysfk Fann_em baş ağrısı da iki üç günde bir oluyor parol da fayda etmiyor geçen gün 13saat yatmışım😬😞
Fann_em Hergün çektiğim bu baş ağrıları ne olacak peki ilaçta kullanamıyorum bıktım hergün baş ağrısından sizin ağırdığj zaman ne yapıyorsunuz arkadaşlar bi fikir verirseniz yardımcı olursunuz vallaa😟
Pcosaragmen Fann_em farmasinin at kestanesi kremi var ,burun deliklerime ve sakaklarima sürüyorum kesiyor bol su içiyorum bir de
Superfreshlerim Fann_em nane yağı ile şakaklarına ve alın bölgene masaj yapabilirsin, birazda soğuk uygulama, benim migrenim var bunlar birazda olsa rahatlatıyor, geçmiş olsun
Pcosaragmen Oznur69 ben de 13 haftadayim aynı şeyleri yaşıyorum ,bir ara nefesim kesildi sandım o kadar canım yandi
Fann_em Tlysfk çok kötü valla benim gece feci halde ağırdı kafamı yastığa gömüp yattm şimdi uyandm bende 13 saat oldu yataktan çikmayalı 🤣
kr1907 Oznur69 16.haftama kadar herşey den miğdem bulanıyor Du 3 kilo verdim 16da.n sonra düzeldim demekki sizinde bir az zamanınız var
Ilknur_emin Fann_em evet canım bendede oluyor bi süredir kesilmişti agrım olunca korktum ama normalmiş
Gzrilknur Ilknur_emin 5 kilo vermişim. Annem de bugün herkesin karnı var senin niye yok dedi 😔 senin karnın çıktı mı peki. Ben yemek yemiyorum ki nasıl çıksın. 😨
Ilknur_emin Gzrilknur bende 14 uncu haftaya girdim bugün daha 2 gündür azcik azcik yiyorum karnimda çıkmadı ilk başlarda şişlik vardı ama indi şimdi o bile yok dar giymesem hıc belli olmicak yani
Gzrilknur Ilknur_emin o zaman normal bizim ki. Benden iki hafta önde olan kuzenim var. Baştan beri yer yemeğini. Karnı 6 aylık gibi şimdi.
Ilknur_emin Gzrilknur baz-ı insanların göbekleri hemen çıkarmış canım sorun bizde değil yani hem ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi çünkü göbek çıkınca hareketler çok kısıtlanacak
Yenianneeee61 Oznur69 canım benim o haftalarda yemek yer direk tuvalete çıkardım yani herşey midemi bozardı bi kabız bi hisal olurdum normal bence yani o haftalar ama doktoruna gidince sen söyle yine en iyi o bilir
360604 Yenianneeee61 bende 15+5 haftalığım aynı dediğiniz gibi oluyorum bir ishal bir kabız ve sürekli sancı tabi mide bulantısı ve kusma cabası🙄