NurEto Aysesiz kuzum bide bende Bi hormon yüksek çıktı oda canımı sıkıyor kısırlık yapıyormuş ama ümitsizlik yok eşim çok destek oldu sen olmazsan çocuğu napım dedi rahatlattı beni rabbim büyüktür bakalım
Alismomi Gunduz_01 benim 3 günüm var ama belirtim yok şu an göğüslerde hassasiyet falan yok.. sadece kasıklarda batma var o d adet yaklaştığı için sanırım.
Busimss Alismomi bende aynı durumdayım bugün sabahtan beti bas agrım var bide hafif mide bulantısı yaşadım o kadar ama adet olacakmışım gibi hissediyorum
Alismomi Busimss ben de öyleyim sağ kasıkta ağrı arada batma oluyor hafif mide bulantısı da var. Ama bazen adet öncesi oluyor bunlar.. bakalım bekliycez 🤷🏼♀️
Blackkcat Günaydın reglime 4-5gün var azönce testte negatif çıktı😶zaten hiç belirtim yok ne kasık ne memede ne akıntı🤷🏻♀️Eylül bekliyecez😅
Ecrinbzkrt Blackkcat benım akıntı var kasık ara ara agrıyo ama test yaptım az önce benımde cıkmadı nasıip degılmıs artık eylüle bakalım adetimi beklicem yinede olmazsam yine yaparım test☺️
Aysunden Kızlar dua edin 3 gün oldu regl olmadım ama test te yaptırdım gebe değilim eylül ayı için düşünüyorum ama regl olmam lazım:/ kimyasal gebelik olabilir dediler
Blackkcat Ecrinbzkrt yumurtlamadan sonra 12.günüm bugün olsa çıkardı heralde ama zaten hissetmedim,eylüle inşallah😁
Taneminci Deletedmom0312 Aylarca denedik tam umudumu kestiğim anda oluverdi 🥰 Ben eylülde bebeğimi kucağıma alacağım sizde çift çizgi görürsünüz inşallah hepinizin gönlüne göre versin allah 🤲🏻🙏🏻🥰
Gamzecam Taneminci Rabbım Bi avazda sağlıklı birsekilde nasip etsin doğumun kolay olur inşallah Rabbım bizlerde nasip eder inşallah vakti zamanı geldiğinde bende 2.5 yıllık evliyim henüz çocuğumuz olmadı çok istiyoruz inşallah Eylül uğurlu gelir 🙏
Gamzecam NurEto bende sıkıntı yok esim ameliyat oldu varikosel Eylül 13de 3 ay olacak hala bi gelişme yok eylülde test yapacak tekrar bakalım sonuç ne cikacak