Blackkcat Paresss Paresss ağustosta pek hamile olan olamadı sanırım inş eylül çok uğur getirsin herkese,benimde regliye1hafta kaldı,belirti yok ya yine de nasip diyor insan😊
Ecrinbzkrt Blackkcat benımde 1hafta var ama bugun itibari ile kasıklarımda agrı basladı ilk bıs gebelıgımdekı gıbı yune tabı nasıp rabbım nasıl taktir ettıyse inş herkez güzel haberleri alır 24dogum gunum inş erken öğrenırımde bana hedıye olmus olur☺️
Blackkcat Ecrinbzkrt ya çok iyi 30 ağustosta benim doğum günüm😁göğüs hassasiyetin var mı canım,bende bişey yok,gaz vardı üşütmüşüm gece çok kustum yani o belirtide fos çıktı
Ecrinbzkrt Blackkcat göğüs agrım yok ılk bos gebelıgımde cok vardı ama suan yok sadece kasıgıma agrı gırıyo okadar
Blackkcat Ecrinbzkrt benimde hamileliklerimde oluyordu göğüs ağrısı bu sefer hiç olmadı,martta kürtaj oldum en son en belirgin göğüslerimdi mayıstan beri korunmuyoruz nasip artık
Ecrinbzkrt Blackkcat bende mayısta oldum kürtaj ılk kez temmuz hastalıgımda korunmayı bıraktım işte allahın taktırı inş hamile kalmısımdır
Aysesiz NurEto hemşehrimmmmm sen düzensizlik ne bi dinle bütün 41. Günüm adet olmadım hala üç gün önce yumurtlamışım dr öyle dedi
NurEto Aysesiz kuzum bide bende Bi hormon yüksek çıktı oda canımı sıkıyor kısırlık yapıyormuş ama ümitsizlik yok eşim çok destek oldu sen olmazsan çocuğu napım dedi rahatlattı beni rabbim büyüktür bakalım