Tugbaztrk Zeppp narin ismi de güzel bence, leyal var gece demekti sanırım. Nası bi tarz istiyosun ben cok araştırdım kriter soylersen daha cok yardımcı olurum canım
Tugbaztrk Zeppp değişik ve anlamlı olsun diyosan ayza yı düşün derim, ay gibi güzel yüzlü kız demek❤️
Ipekyucekan Ama kuzenlerim koymasaydı eğer Derin, Mila ve Alya da beğendiğim isimlerdendi, bunlardan birini de koyabilirdik ama malesef 😂😂
kr1907 Seymaaaaaaaa bizde elif yaren koyduk ismini hayırlısı ile ama daha doğmadan elif diye seviyorlar ama biz iki isimde kullanılsın isityoruz elif yaren birlikte zor mu olur acaba
ZehraAlbayrak kr1907 anlamini sormuslar soyledim sizde yazin bakin tarihtir bu ergenekon destaninda gecer okulda ogretmedilermi
iremgorlensnsnsn kr1907 o ismi koymak isteyen benim neden bana cevap vermek yerine başkasına sarıyorsunuz. Ben bunu istiyorum ve bunu koyacağım size güzel mi yada mantıklı mı diye bir soru sormadım
Nihanak Zeppp Elif Su olacak kizimin adi insallah 😊 Ama mihrimah, meyra, yesira, liya isimleri de.cok.hosuma.gidiyo😊
kr1907 ZehraAlbayrak anlamına baktım inanın sadece isim olarak koymayı düşünme iz çok değişik bir isim ya belki şaka yapıyorsunuz bize diye sordum yoksa saygı duyarız tabi herkes istediği ismi koyabilir bebeğine🥰
ZehraAlbayrak Hll cocukda buyuycek elbet 50 cm kalmiycak hep.. anlamida gayet hos bence tarihi bi deger tasiyo manevi degeri buyuk. İsmi koycak kisiyi tebrik ederim guzel secmis
Hll ZehraAlbayrak çevremde duymadm hic bu tarz isim bu yüzden tuhaf geldi. Ki herkes benimseyecek diye bir kural yok. Size hoş gelmiş olabilir. Zevk meselesi😉koyan kişi begendiyse zaten bizede laf düşmez. Ben sadece düsüncemi söyledim.