Cigdemmcey Kızlar bu aralar sabahları tansiyonum düşnemeye başladım eczane öçtürüyorum 9-6 10-6 hep düşük çıkıyor doktor kontrolüme daha var 20 haftadayım sizdede var mı normal mi ?
Nurrrrr444 Cigdemmcey bende 22 haftalk hamileyim ve doktor sicaklardan dolayi oldugunu vs normal oldugunu syledi
Alpi Cigdemmcey benim de normalde de tansiyonum düşüktür hamileliğimde de tansiyonum 9-5 9-6 civarında. Doktorum gayet normal olduğunu söyledi
espalp Cigdemmcey benim de hep dediğin gibi. Boş ver düşük olsun yükselmesi daha tehlikeli 🙏🏻 Ödem olmasın diye tuzu kestim baktım fenalaşıyorum az az tuz yiyorum ki hep 10-6 çıkıyor 🙏🏻
Afra34 Cigdemmcey benim 8'e kadar düşüyor 😔 sıcaktan mı bilmiyorum yüksek de düşükte iyi değildir herhalde ama düzelir inşallah 🤲🏻
Busramerve Cigdemmcey doktorum ölçtüğünde normal diyor canım. Kansızlık var bende ondandır diye düşünüyorum, hamilelikten önce de hep böyleydi
Aysegulkaymakci Cigdemmcey postu gec gordum şimdi cevap veriyorum evet gebelikte dusuk tansiyon olabiliyor. Yuksek tansiyon riskli ama dusuk tansiyonun genel olarak bir riski yok. Senin haftalarinda ayni sekildeydi ve haftalar ilerleyip kansızlık artinca tansiyonum 6-3 e kadar düştüğü oldu o durumda kusma başlıyor kendini kaldiracak gücün olmuyor. Bu duruma dusmemek icin hem tansiyon icin hem de kansızlık icin bastan mucadele etmen gerekir sanırım. Tansiyonun dusmesinin bir nedeni de kansızlık
Senaburak Hamilelikte en en güzel şey düşük tansiyon kızlar içiniz rahat olsun 💜 doktorlar gebelerde hep düşük tansiyondan yanalar zaten sizinkide o kadar düşük değil 🤗
NaileK Cnm benim de basından beri genelde öyle oluyor normal dedi doktorum.sadece küçük tansiyon 8i gecmicek ddi bana.32 haftaligim suan
2lokummannesiii Cigdemmcey gayet iyi biraz alışmak zor oluyor benimde öyleydi uzun süre şimdi normal insan tansiyonuna döndü ama alışamıyorum. Düşük olması iyi sadece kendini aç bırakma.
So9181 Bende hep düşük tansiyon yaşadım hatta tansiyonum düştüğü için bayıldığım bile oldu ama doktor bir sıkıntı olmadığını bebek.beslendigi için tansiyon düştüğünü ve bunun iyi birşey olduğunu söyledi eğer yükselirse ozaman problem olur dedi
beyazguvercinim33 Cigdemmcey bende bu durumu hep yaşıyorum bacım dün 9-5 idi tuzlu ayran içiyorum uzanıyorum toparlanıyorum şükür ki Yüksek tansiyon olmasın yinde de ani kalkış yapmayın bol bol dinlenin
NihanMine Cigdemmcey benim gebelikten önce de öyle çıkardı hala öyle çıkıyor 😁 20+4 haftalığım 8-5 olduğu zamandanlarda baygınlık geçiriyorum ilaç kullandım bir ay boyunca doktorum vermişti şimdi yine sıcaklarda falan oluyor ara ara sık sık yaşıyorsan doktoruna görünmelisin
hunilimom Cigdemmcey yüksek tansiyondan kork canım sen o dahada tehlikeli ben ilaç kullandım 16lardaydi tansiyonum 5 lere felan düşerse çok sıkıntı 9 normal gebeler için
Fann_em Cigdemmcey benimde aynı canım normal gibime geliyor çoğu kişiden duydum hamilelikte düşük tansiyonu