hilalimm kuzum ilk olarak şunu söyleyeyim, Allah ne yazdıysa o saatte doğacak bebeğin sadece sen sebep olacaksın ya da kendisi gelecek. Benim günüm dolduğu için ve suyum azaldığı için yatış verildi lakin yine de verilecekti doktorum hiçbir gebesinde 40haftayı geçirmemiş risk almıyordu. Yatıştan sonra propess yani alttan fitil gibi ilaç yerleştirildi ve bekledik. İlaç doğumu tetikliyor rahmi yumuşatıyor açılmayı vs sağlıyor. İlaç rahmi tetikleyince benim kendi sancılarım başladı çok şükğr yoksa ben de suni alacaktım.(gerçi sancılarımın şiddeti suni sancıyı geçti😆) imkanın varsa propess isteyebilirsin belki doktorunun planı da o yöndedir. Kendi sancın başlamazsa suni verir önce vücudunu uyarır doğum için. Bana sorarsan kanımca bekleme. Artık riskler başlıyor çünkü o haftadan sonra. Ben de çok düşündüm ve dedim ki bebeğime bir şey olsa bu vicdan azabıyla yaşayamam. Zaten haftası dolmuş doğmak için hazır, onun için ben artı acı çekmeye razıyım dedim. Her türlü o sancıyı zaten çekiyorsun. Doktorum zaten yatış verecekti 40da. Ben sonra 2-3 gün daha müsade istedim gittiğim gün çevremin baskısıyla, doktorum suyun azalmaya başlamış zaten riske atamam yatıyorsun dedi ve yattım ☺️