glslnnb Eelliiifffff inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini canım, sen içini ferah tut hep güzel şeyler düşün. Önceden kayıp yaşadım simdi de hep bi diken üstündeyim ben de ama içimizi hep ferah tutmamız gerekiyor aslında bebişlerimiz gerilmesin ♥️
Sermec Elifaa cok erken canım ama o haftada kalp atısı duyulmaz kı kese bıle yenı olusur bebek oluşmaz kı o hafta daha ılerıkı haftan olmasın ama vajınal ultrasonda baktırdıysan duyulabilir 🙂
dileksrc Benim 7+3, ama zorlu geçiyor,önceleri az az kanamam oldu,progestan tablet kullandım,sonra vajinal jel kullandım,son 7 gündür de progestan iğne kullanıyorum.Çok şükür 2-3 gündür kanamam yok,ayrıca tip2 diybetliyim,insülin yapıyorum.Ama çok şükür ki tüm bu kanamalardan sonra dr gittiğimde hep kalbimiz atıyordu.şimdi perşembe günü kontrolüm var,umarım yine o güzel sesi duyarız .Tahmini doğum 14 Nisan diyor ultrason.
Yzdygz dileksrc bende 9+3 günlük iki üç gündür kahverengi gibi bişey geliyor sürekli değil ama acile doktora gittim korkacak birşey yok herşey yolunda dedi yarın kendi doktoruma gidecem progestan 200 ml kullanıyorum bende
dileksrc Yzdygz umarım herşey sizin içinde yolundadır😊bizim minikler mücadeleci🙏🙏benim yarın kontrolüm var,inşallah herşey yolundadır
Sermec 9+5 günlüğü bır gun cok iyiym bir gün cok kötü anlamadım bir gun belirti var bır gun yok 2 gun sonra randevum var inşallah her şey yolundadır 🙂 🙏
MrsClk Uygulamaya göre 29 Nisan gözüküyor benimde tahmini Doğum, ucunda bu gruba dahil ettim kendimi yani 😄 5+5 günlük bebişim 💕 5+1 iken keseyi gördük 2520ydi sonucum Perşembe günü yine çağırdı kalp atışı duyulur mu sizce 😍
Elifaa MrsClk ama benim doktorum çok ilgisizdi bana 12. Hafta da gel baska gelme dedi doğru düzgün muayene bile etmedi 😏
MrsClk Elifaa tam 6 haftalık olacak ya duyulmaz diye korkuyorum bana geçmez artık günler geceler 🤦🏻♀️ Genelde 7de duymuşlar çünkü korkuyorum
MrsClk Elifaa doktor bulmak çok ayrı bir konu zaten bende doktor araştırıyorum bir yandan ama bulamadım hala
Elifaa MrsClk aynen öyle resmen iki dakikada beni dışarı çıkardı hicbir şey sormama fırsat vermedi ultrason istemesem ona bile bakmayacaktı