miine Deletedmom0810 ne güzel demiş canım selamlar hocana 😍, ilk hamileliğim nasip olmuş o zamana demek ki
Esra4624 Feridearslantas1 maşallah Allahım hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder 🧿🙏
cigdemk1980 Slm herkese; 18+4 olduk kızımız olacak kısmetse 18 nisan BDT; bu vesile ile bişey sorucam HappyMom uygulamada bu hafta bebek domates büyüklüğünde geçen hafta Greyfurt büyüklüğünde dedi bir iki gün de dolma biber gösterdi; hata mı var ki acaba😉🙄
Seluna Brcn406 evet canım ya Baby Home BH 955 ya Huggy Egg 6 in Travel yada Elele Ranger Travel Sistem düşünüyorum. Bakalım 3’ü arasında gidip geliyorum şimdilik :) sen araştırdın mı peki ? 😉
Brcn406 Seluna yok hyr daha araştırmadım bnm de aklımda olsun sennkiler;) baktğımda yazarım sana bi de instgram da mühendisinoğlu diye bir sayfa var onu takip ediyorum orda kimyasal olan ürünleri falan söylüyor senn de aklından bulunsun 😉
TazecikAnne123 20+5 le bende aramızdayım kızlar. Nasipse doğum tarihi 8 nisan. Benim doğum günümle aynı gün😍 insan denk getirmek istese yapamazdı 😂