Brcn406 Seluna öyle mi:) birbirmzden haberimiz olsun o zmn muhakkak;) hazırlıklara başladın mı? Ben daha anca kıyafet falan alıyorum beğendklerimi yani
Seluna Brcn406 valla al benden de o kadar, daha yeni yeni kıyafet almaya başladım bende :) evet haberimiz olsun mutlaka. İstanbulda mı oturuyorsun ?
miine Deletedmom0810 tabiki söylerim canım 😍 ne güzel tesadüf doğum gününde gidicem , kac yaşın biticek 😊
Esra4624 Feridearslantas1 bende öyle umuyorum ama yinede iyi bir tekme yemek için bu kadar canla başla beklememişim dir 😅😅😅
Brcn406 Seluna yok hayır bursalıyım da eşimden dolayı diyarbakırdyz şuan burda doğum yapıcam mecburen :) beşik araba falan ne almayı dşnüosun araştırdın mı?
Seluna Brcn406 evet canım ya Baby Home BH 955 ya Huggy Egg 6 in Travel yada Elele Ranger Travel Sistem düşünüyorum. Bakalım 3’ü arasında gidip geliyorum şimdilik :) sen araştırdın mı peki ? 😉
Deletedmom0810 miine ne güzel 😍 benim çocuk gelişimi uzmanı hocam hamilelik için vücudun en uygun olduğu yaş 26’dır demişti 🙏🏻☺️
miine Deletedmom0810 ne güzel demiş canım selamlar hocana 😍, ilk hamileliğim nasip olmuş o zamana demek ki