Feridearslantas1 Elifaa 17+6 olduk bizde 🌸ama surekli kasìklarimda agri oluyor tuvalete gittigimde uzandigimda yurudugumde yasayan varmi acaba?
Sermec Ben de varım ama uygulama da 1 nısan gözüküyor ama sezeryan olma ihtimali var mart ta olabılır emin değilim 😁
Kbrckbln Dolunayto valla tatlım benım ıkıncı hamılelıgım 18+3 üz bende hissetmiyorum bıde herkes dıokı hissetmen lazım ıkıncı hamılelikte ama hıssetmıyorum 20 haftadan once net hıssedemıosun zaten bebişin hareketlerini
Tncns Dolunayto bazen içimde mısır patlamış gibi bişeyler oluyor ama günde bir yada 2 kere o mu bilmiyorum da bende çok hissetmiyorum sadece günden güne şişiyorum :) ve zaman geçmiyor nasıl nisan olur bilmiyorum☺️
Betul34 Bende varim 18+1im ama doğumum hangi gune gelir bilmiyorum bir kizim var smdide oglum olacak insallah
Tugbadnd Bende varım dün öğrendim cinsiyetini oğlum olacak Allah’ın izniyle. nisan sonuna denk geliyoruz inşallah sezeryan düşünüyorm. rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰