Aysnrplt Sncem devlette yaptım canım. Şansımdan Harika bir ebeye denk geldim. Perine masajına kadar yaptı
Aysnrplt Ssraa çok teşekkür ederim Allah senin de bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin:) canım varya travma etkisi yapıyorlar resmen suratsız motive edeceğine bir de ne yapıyorsunuz dediğimde her yaptığımı söyleyecek miyim diyor
Ssraa Aysnrplt ay vicdan ya vallahi. Ben de yalvardım ne olur bi durur musun dedim gülerek hayır duramam dedi. Şöyle insanlar hiç hak etmiyor sağlık sektörünü
dvran22 Ssraa şimdi anladım canım çok sağol ..doğuma az bi süre kalınca tüm süreçleri merak ediyor insan😊😊
butterfly4 @Aysnrplt geçmiş olsun gözünüz Aydın, ben demdevlette doğum yapıcam 38+3 üm, bebek hala çok yukarıda kanala girmedi, hiç bir belirtim de yok, ağrı sancı vs. Ve doğumdan çok korkuyorum nasıl dayanıcam diyorum 🥺
Aysnrplt butterfly4 canım Allah o gücü veriyor İnan bana. Doğumhaneye girerken ağladım eşime ben yapamıycam doğuramıycam hep bu ağrılar bende kalıcak dedim o da sen yaparsın kızımızı al gel hadi dedi ıkınmayı bile beceremedim başta sonra bir ıkındım ebe duuur diye bağırdı fazla ıkınmışım 😂 cesaretli ol kendine güven
Aysnrplt butterfly4 Rabbim tüm kadınlara bu içgüdüyü vermiş canım yapıcaksın inşallah seninki daha kolay olur. Etrafımda yarım saat içinde doğuranlar da var 😊
istkizannesi Aysnrplt canım hayırlı olsun. Benim kızım 4 aylık oldu. Seninle mesajlaşıyoduk burda,bi bakayım dedim sende doğurmuşsun:) Hayırlı olsun arkadaşım happy kids e bekliyorum😆