Elfn MucizemiBekliyorum benim daha gelmedi gelsin deneyeyim sizi de bilgilendiririm inşallah nasıl yakından kaliteli güzel mi 🤗
ggzmkrcc MucizemiBekliyorum Hande2017 kızlar benimki de geldi bugun arkadaşım kullanıyordu bildiğim için indirimdeyken aldım titreşim özelliğini bende anlayamadım sordum kendisine zaten kullanmıyorum cocugu sarsıyor degisik bi titretmesi var sevmedim dedi bizde yaşayıp görcez artık
Thesra MucizemiBekliyorum Benimde geldi kargom bugun aksam esim kurucak hemen test edip bebekle yazarim kizlar titresimini felan
Thesra MucizemiBekliyorum Kızlar şimdi ürünü denedik burdaki bir arkadaşın dediği gibi titreşimi pille çalışıyo😑😑insan içine pilini koyar yada ne bilim yazar pili ayrıyetten satılır diye benim bebek pek sevmedi sanırım bunu çok durmuyo ağlıyo hemen içinde😒😒😒
Ozlemr duygu_sal internette bi video izledim yabancı bi kadın çekmişti 9 aylık bebeğine kullanıyordu hala joie i
Thesra Ozlemr 9 kiloya kadar kullanılıyo sanırsam ama çok az değilmi yaa kdın okadar kullandıysa bizde kullanırız belki
Ozlemr Thesra aynen 9 a kadar kullanılır diyor ama videolarda daha büyük bebekleri de koymuşlar. Deneriz biz de olmadı 😂