Elfn Thesra evet canım umarım pişman olmayız çevreye bakarsak her ağızdan bir ses çıkıyor her şeyi fazla duymamak lazım 👍🏻🤗
Thesra Elfn Aynen canım valla ben bu kadar bişeyler alcağımı hiç düşünmemiştim bebek geldikten sonra gerçekten çaresiz kalıyosun bazı şeylerde o yüzden ne duysan denemek istiyosun hangisi iyi gelir diye buda baya bi masraf oluyo işte çok zor valla rabbim yardımcımız olsun 🙄🙄🙄
Elfn Thesra aynen canım ya bende hamile kalmadan önce ihtiyacı olan şeyleri alırım sadece diyordum ama şimdi elimden gelse her şeyi alıcam yetişmek zor gerçekten bereketiyle gelsin bebişlerimiz ❤
Thesra Elfn Verdim şimdi sipariş 3 gün içinde gelir diyo bakalom umarım işe yarar ayakta sallamaktan illahlah ettik artık bide sezaryanlıyken sallamak dahada fena😒😒
NergizGuney Elfn bende bugün aldım bayadır takipteydim 4moms Almak niyetindeydim ama aynı özellikler daha uygun fiyat olunca bir de bugün ekstra indirime girince aldım. Herkes çok memnun inşallah bizimde işimize yarar 🤗❤
Elfn NergizGuney inşallah canım ya insan alıyor ama alıp kullanana kadar da ya memnun kalmazsam diye düşünmüyor değil 🙄
Elfn Thesra benim Doğuma daha çok var indirimdeyken kaçırmiyim dedim zor ya ablamdan da biliyorum sabah akşam salla salla ayakta bir de insan derman kalmıyor 😳
Thesra Elfn Çok iyi yapmışsın canım almakla bende çok düşünmüştüm doğumdan önce almayı güya bebeği asla sallanmaya alıştırmadan büyütücektim😂😂😂gel görki hayatta öyle dediğin şeyleri yapamıyomuşsun ağlamaya başladıklarında çaresizlikten insan ne yapcağını şaiırıyo yeterki sussun canı yanmasında sallıyom uyusun diyosun🤣🤣 ee tabi bide kendi rahatsızlıkların eklenince üstüne seve seve yapmak almak zorunda kalıyosun🙈🙈🙈
MucizemiBekliyorum Bende aldimm bugun magaza da kalmamisti kasa sirasini beklemeyelim diye internetten verdim siparisi ☺
Elfn MucizemiBekliyorum ay içim rahatladı valla alan kişileri görünce bebişlerimiz güzel güzel dursun içinde inşallah canım ❤❤😍
Hande2017 Bende e-bebeğin ilk indirimini takip edip almıştım.Çok kullanışlı ve pratik sallanma hızı,ışık ve melodi çeşitleriyle biraz olsun bizleri rahatlatıcak joie 2in 1 salıncak .İçime sinerek aldığım bir ürün..Herkese sağlıklı doğumlar🙏🏽
Elfn Hande2017 çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız memnuniyetinizle inşallah bende memnun kalırım Allah razı olsun ❤
Hande2017 MucizemiBekliyorum Bizde birtek titreşimi çalştıramadık bebeğin ağırlığı ile çalışıyor olabilir .Birkaç kilo bişey koyup denemeli henüz deneyemedik😊
Elfn MucizemiBekliyorum benim daha gelmedi gelsin deneyeyim sizi de bilgilendiririm inşallah nasıl yakından kaliteli güzel mi 🤗
ggzmkrcc MucizemiBekliyorum Hande2017 kızlar benimki de geldi bugun arkadaşım kullanıyordu bildiğim için indirimdeyken aldım titreşim özelliğini bende anlayamadım sordum kendisine zaten kullanmıyorum cocugu sarsıyor degisik bi titretmesi var sevmedim dedi bizde yaşayıp görcez artık
Thesra MucizemiBekliyorum Benimde geldi kargom bugun aksam esim kurucak hemen test edip bebekle yazarim kizlar titresimini felan