Nasippp Ayserkan son gebeliğimde iğne kullanmıştım ama olmadı nasipte yoktu sanırım rabbim vakti geldiğinde sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayserkan Nasippp zamanı varmış demek daha. Inşallahen kısa zaman da sende kucagina alırsın yavrunu rabbim hiç bir kucagi boş bırakmasın insallah
Ayserkan Hzr_7714 inşallah öyledir bi daha ki kontrolünde alttan olctur. Benim doktorum son gidişimde karından baktı ama idrara sıkışık olmadığım için 10 veya 5 mm kısa görünür dedi karından olctugu 30 mm di bunu 35 olarak varsayalım dedi
Incitanesi4343 Sevgili arkdslarim bende serkljli biri olarak sizleri cok iyi anliyorum,ölcumlere fazla takilmayin rahat olun icinizi ferah tutun,ilaclarinizi icin ve dua edin bol bol. Bende 22 haftalik kayiptan sonra 2.hamileligim 14. Haftamda dikis atilarak bugunlere geldim suan 36 yim cok şükür. O kadar korktum o kadar cok arastrdim ki ama gerek de yokmus ustelik yatmadim ama genelde evdeydim. Yemek haric is yapmadim arabayla gittim geldim her yere. Yormadim kendimi yani.Insallah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz ama dedigim gibi stres yapmayin ve yataga bagli kalmayin derim. Hersey Rabbimden...
Basaaak Incitanesi4343 bana 22 . Hftada hunıleşme var dedi doktr tuvalt harici kalkma dedi makatımda baskı vajınamda baskı oluyr korkudn bütğn gun aglıyrm
Ayserkan Incitanesi4343 doğru diyosun ama bazı durumlar çok farklı herkesin durumu bir değil kiminin sadece dikiş yalnız tuttuğu için hiç yataktan çıkmamaları gerekiyo. Benim geçen gebeligimde ayaklanmam kesinlikle yasaktı çünkü rahim agzi yok denecek kadar kısaydı bunda çok şükür daha iyi en azından evin içinde gidip gelebiliyom yemeğimi yapabiliyom sadece temizlik veya kendimi yoracak şeyler yapmıyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Incitanesi4343 Basaaak stres cok onemli,ağlamak yerine dua et ,herseyin iyi olacağina inan ,kendini oyalayacak biseyler bul bebisine biseyler ör mesela.
Basaaak Ayserkan benmde2. Kutu antbyk btti suandada pyoseptil içiyrm idrar yolu ilacı ama hala aynıyım sen ne içiyrsn
Sewgiiiii Ayserkan Allah sabırla almamızı istiyor demekki bebeklerimizi kucağımıza diyorum bende. Aynen sizin gibi benimde azıcık bir yerim ağrısa Korkuyorum paronayak Olduk. Şimdide idrar yolu enfeksiyonu çıktı bugun ilaç başladık inşallah yakın zamanda geçer okadar dikkat etmeme rağmen oluşmuş
Ayserkan Sewgiiiii malesef idrar enfeksiyonu korkulu rüyam oldu çok dikkat ediyorum bol su içiyorum en az 4 litre yine de olusuyo gebelikte olabiliyo malesef
Sewgiiiii Ayserkan bende çok su içiyorum doktor antibiyotik yazdı inşallah geçer sizde ilaç kullanıyor musunuz
Ayserkan Sewgiiiii evet pyoseptil diye bi ilaç kullaniyodum yeni bitti rahatlattı biraz beni ama en fazla bi hafta suruyo
Sewgiiiii Ayserkan kronikleşiyormuş bolca kefir yoğurt yemeye çalışın sirke ile yıkama da iyi geliyor diyorlar bende doğal aklıma yatan şeyleri deniyorum sadece akıntı şeklinde var bende yanma kaşıntı başka hiç bir şey yok doktor akıntıdan o kadar korkma diğer şikayetler yoksa antibiyotik ile geçer inşallah dedi bakalım bekliyoruz