Ayserkan Hzr_7714 bol su progestan ve magnezyum kullan bunlar rahim agzini uzatiyo. Çoğunlukla istirahat et
Hzr_7714 Ayserkan Magnezyumu ihmal ettim biraz kasilma icin benim kasilmam yok herkes icmiyor diyip bigun arayla iciyordum . 😒
Nasippp Ayserkan 4 bebeğinizi neden kaybettiniz aceba :( ileri tarihlerde rahim ağzı açıklığında mı? Benim de 3 kayıbım var ama bende kan pıhtılaşması var gebe kalınca iğne kullanıcam
Ayserkan Nasippp bende rahim agzi yetmezliği var rahim uzunlugum gebe kalmadan önce 10 mm kadar bi uzunlukta. Ilk gebeligimde böyle bi sorunun olduğunu bilmiyodum 20 haftalık ikizlerimi kaybettim ikincinde serklaj yapıldı fakat yine ikizdi diye rahim kaldıramadı 27 haftalık doğum yaptım bi bebegim 4 ay kuvozde kaldı taburcu olduktan sonra evde kaybettim diğeri hiç taburcu olmadan 11 ay sonra kaybettim sağlık problemlerinden dolayı suan 26 haftalık olduk bu defa tekiz ikiz degil
Ayserkan Hzr_7714 kisalma varsa kullan illa kasılma olucak diye bisey yok benim de kasilmam olmuyo ama kisalma olmasın diye her gün iciyorum
Nasippp Ayserkan rabbim bu evladınıza hayırlı uzun ömürlerle nasip etsin 🤲🏻🌸 bu rahim ağzı uzunluğunu ultrasondan anlamıyorlar mı? Bilmiyorum bana hiç bakıldı mı alttan bakılınca mı anlaşılır karındanda anlaşılır mj aceba :(
Ayserkan Nasippp saol cnm tsk ederim. Ultrasondan bakiliyo karından pek anlaşılmaz alttan daha iyi ölçüm yapiliyo
Nasippp Ayserkan alttan da kaç defa kontrol oldum bakılmıştır değil mi? Hiç böyle bir şey denmedi bende sormadım :( ilk bebeğim 3.5 aylıktı diğerleri de 8-9 haftalık falandı ama son 2 sinde kalp atışını hiç almadık
Nasippp Hzr_7714 bende gittim perinatologa alttan muayane etti olsaydı rahim uzunluğu ile alakalı bişey söylerdi değil mi?:/
Ayserkan Hzr_7714 karından anlaması için idrara sıkışık olmak gerekiyomus sıkışık olmayınca 5-10 mm daha kısa gorunur
Ayserkan Nasippp kisalma gorseydi muhakkak söylerdi ama bazi doktorlar da sen sormayana kadar soylemiyolar bisey. Kan pihtilasmasiysa gebe kalmadan önce de aspirin veriyo doktorlar gene kaldıktan sonra igneye basliyolar
Hzr_7714 Ayserkan anladm sıksk degildm.oyle alttan bakmadi hic . insaallah oyledir kisa gozukmustur yanlis olculmustur
Nasippp Hzr_7714 gittiğimde hamile değildim. Sadece dşüklerim için gittim kontrole o da herşey yolunda dedi.
Nasippp Ayserkan son gebeliğimde iğne kullanmıştım ama olmadı nasipte yoktu sanırım rabbim vakti geldiğinde sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayserkan Hzr_7714 inşallah öyledir bi daha ki kontrolünde alttan olctur. Benim doktorum son gidişimde karından baktı ama idrara sıkışık olmadığım için 10 veya 5 mm kısa görünür dedi karından olctugu 30 mm di bunu 35 olarak varsayalım dedi