Sinemustafa2008 Basaaak gercekten yatmat önemli bana Dr yaticaksin demedi keske deseydin herşeyi boş verir yatardım yer çekimi bizim gibi servikal yetmezlerin için önemli yat ve yer çekimine meydan oku 23 hafta riskin en çok arttığı haftalar 30 kadar sık dişini
Sinemustafa2008 Basaaak Dr serklajın sağlam açılma yok diyomu bide rahim ağzını ölçüp takip ediyomu Dr proluton depot iyne yada progestanin iynesini verdimi
Basaaak Sinemustafa2008 hepsini yapıyor . Suan elimzden sadeve yatmak geliyor 7. Haftamdan beri haftada bi pruoluton gecen aya kdarda günde 3 kez agızdan progtn alıyrdm
Melikektlu Ben 22 haftalıkken bir anda sancı ile hastaneye gittim crp okadar yüksekdiki doktor hala nasıl hayatta kaldığıma şaşırı ve crp bebeği tehdit kabul dışarı atto ve servikal yetmezliğim varmış 1 saatde 7 cm açılmam oldu doğum yaptım 44 gün yaşadı vefat etti rabbim kimseye düşmanıma dahi evlat acısı yaşatmasın 2 gebelimde 14 haflık dikildi her haftada enfeksiyon bakılıyorum ve her ay iğne oluyorum vücudum enfeksiyona karşı korusun diye 30 olduk çok şükür bu haftaya kadar sürekli yattım
Melikektlu Doktorunuz size heray olmanız için deposilin iğnr vermedimi enfeksiyon için ? Ben kadın doğum haricinde bide enfeksiyon hastalıklarına takipliyim
Ayserkan Melikektlu kanda enfeksiyon görmediği için ağır antibiyotikler vermedi sadece idrarda hafif enfeksiyon var sabahları yalnız yanmam oluyo onun dışında bol bol su icince yanma felan olmuyo
Gulfem96- Ayserkan Allah yar ve yardımcın olsun canım bende 27 haftalık bebeğimi aniden Doğum yaptım ve kaybettim suyum geldi nedeni hala bilinmiyor bide özele gidiyordum kısmet böyleymiş diyorum artık
Ayserkan Gulfem96- Rabbim sabır versin tüm araştırmalarını yaptir nedenini öğren bir daha ki gebeliginde sürekli rahim agzini olcturt çünkü bazı doktorlar dikkat etmiyolar ona
Basaaak Ayserkan senınde vajinada içi batma ve makatta asırı baskı oluyr mu bende mi bsyler ters gidiyr
Ayserkan Basaaak ara sira vajina da batma oluyo ama makatla alakalı bi sorun yok yani çok gazim olursa sıkıntı yaşıyorum. Vajina da batma da idrar enfeksiyonundan kaynaklaniyo