Hiraaa Evet kızlar son 8 günüm kaldı tabi eğer bir sıkıntı olmazsa, ama çok korkuyorum acayip bir korku bastı 😔 benimle aynı olan arkadaşlar var mı destek oluruz birbirimize 😁😁
Ozgeliz Hiraaa benim de son 9 😊 nasıl geçiyo son günler benim devamı sancılarım oluyo bebek bi tarafa toplanıyor 2cm açıklık var ama bebeğim makat pozisyonunda
Miray80 Hiraaa soooonnn 9 gün kaldı benim de hiç bir belirti yok henüz çok yorucu günler geçmiyor sıcak bir yandan uyku desen bir aydır yok 🥴 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💙
oksijen Son 10 yarın kontrolüm var bayrami atlatmak için dua ettim ama şimdi de korku basmaya başladı 😊
oksijen Ozgeliz açıklıga bakmadi hala doktorum her hafta muayene oluyorum ama nstde sancım çıkmadıgından sanırım. Benimde gece cok toplanıyor bi yerde gün icinde çok oturursam fln toplandığını hissediyorum hala sancıyı ayırt edemiyorum vakit de geçmiyor. Ne zaman dogum olur bakalım başı aşagıda
Hiraaa Ozgeliz yaaa hiç iyi değil vallahi belimde öyle bir ağrı var ki sancımıdır nedir bilmiyorum bir bardak su içiyorum bebek toplanıyor bir yerde aha diyorum kesin geliyor ama yok 😁bide görenler karnın aşağıya düşmüş bugün yarın Doğum diyor onlarda bir yandan 😁 Allah yardımcımız olsun canım
Dilekertn Son 9 benimde ne sandım ne ağrı var. Bekliyoz artik napalım. Korku filan yok merakla bekliyorum ne yasiycagimi. 😁😁
Kanayran Hiraaa Aynı durumdayız kuzum bizimde son 8 günümüz var, biraz korku telaş yarın muayne olucaz çatı muaynesi bakalım gelmeye pek niyeti yok bizimkinin
Hiraaa Kanayran benide çağırdılar çatı için ama tatil girdi araya Cuma günü cesaretimi toplayıp gidiceeem inşAllah 😁😁
Ozgeliz seyma281015 bebek ne zaman kendisi gelmek isterse o zaman sezeryana alacaklar belki Doğum anında döner diye bekliyoruz dönmezse hemen sezeryana alacaklar bugün 38+6 olduk oğlumda 38+6 da doğmuştu