Nesli07 Canannncan ebebekten aldık baby plus park yatak canım sinelkiğide kendinden üzerinde alt açma aparatıda var 600 tl
Nesli07 Annesininbitanesi0 Google dan hızlı resim yazıp dosya seçiyosun altta çıkanlardan kopyalıyosun canım sonra yapıştırıyosun
R_abia Ggulecc ya resmini burda bi posta atmıştım ama bulamadım galeridende silmişim şuandada çekemiyorum kendi sayfamdada bulamadım 10 gün öncesine kadar gösteriyor 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😂😂 1 hafta içinde geldii
Akademisyenanne Handan0101 letgodan aldik 200 liraya. İcine ortopedik bir yatak da hediye ettiler. Ben mobilyaya cok para verme taraftari degilim. Bebek arabasini da letgodan aldik. Mamas papas urbo 2 internette 3.500-4.000 lira, cok pahali. Biz 1300’e aldik.
Serpilsaltikalp Kbradaghan01 dönmeye başlayınca sıkıntı oluyor sepet beşikler. Oğluma almıştık. 4. Aydan sonra düşmeye başladı. Hem dayanıklı hem kullanışlı bide tüm standartlara uygun olan çilek Öneririm.
Hamileanneler_25 Kbradaghan01 sepet beşik bence kullanışlı değil ilk 4 5 ay yatabilir sadece dönmeye başladığında düşme riski var ilerleyen zamanda rahat edemeyecek sepet beşik küçük oluyor ve kendisi kalkmaya çalıştığı zaman düşebilir oyunpark beşik daha kullanışlı bence katlanabiliyor istediğiniz yere götürüp kolayca kurabiliyosunuz ve geniş daha kullanışlı hafif
Mlsgzll Kbradaghan01 canım sepet alma bence sakın çok sıkıntı yaşıyorum 1 aylık oldu Bebeğim her gece kalkıp içine bakıyorum içeri göçük olduğu için diken üstünde oluyorum hiç tavsiye etmiyorum