Esramese Kbradaghan01 besik aksesuar olarak duruyor dogdu doğalı yün yastigi kundak gbi yaptim onda yatiyor beyefendi
Eylulmom Ggulecc https://www.hepsiburada.com/heyner-lake-beyaz-60-x-120-cm-anne-yani-besik---3-kademeli---pembe-prenses-p-HBV00000GIQGO?magaza=Bedding+Heyner bunu aldım canım çok kolay oldu ben yatağını cibinligini de çok beğendim 3 kademeli kalitesi falan çok çok iyi
Ggulecc Eylulmom teşekkür ederim canım eşimde bundan sipariş verelim dedi. Bizde bunu vereceğiz sanırım. ☺️
Kfkf Kbradaghan01 bi akrabamız cocugu hareketlendi ve düştü cok saglıklı degil bende cok begendım ama almadım
Kbradaghan01 Kfkf bende vazgeçtim zaten görüntüsü hoşuma gidiyor ama bebeğimi de düşünmek zorundayım teşekkür ederim 😊
Akademisyenanne pelin_87 900 lira tuttu montessori. Ancak bir yakinimiza yaptirdigimizdan biraz ucuz gelmis olabilir😊begendiginiz icin tesekkur ederim☘️
Eylulmom Ggulecc rica ederim canım renk seçenekleri de mevcut istediğini alabilirsin erkekse maviside var
SusamNur Ben tayinciyim o yüzden oda yaptiramadim ama belirli bir evim olsa güzel Montessori yaptirirdim. Park yatak Kraft kalipso 2 aldım. Baya kaliteliye benziyor. İlk zamanlar da üst katini doldurup anne yani yapmayı planlıyoruz