Smile Mizgin44 son adet tarihini biliyorsan program otomatik hesaplar bilmiyorsan birdahaki kontrolünde doktorun söyler
Smile anneyimben12 Mizgin44 arkadaşlar program geç oluşmadıysa doğru hesaplıyor fakat benim bebeğim 11 gün gecikmeli olmuş adet tarihime göre yani normalde 15 haftalık olması gerekirken şimdi 13+5 teym yani. Önemli olan kontrolde çıkan hafta doktor onun düzeltmesini yapıp size yeni bir adet tarihi girişi yapıyor takip sistemindede. O yüzden doktorunuza mutlaka sorun derim.
MeralB Benim de 8 mayıs inşallah 🙏 Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin insallah ..💞 daha cinsiyet ogrenemedim 😊
Minnak Benimde 14 mayıs inşallah kızlar bugün gittim doktora özellikle sordum cinsiyetini kıza benziyor dedi benim çok şükür kızımda var oğlumda önemli değil ama insan Yinede çok merak ediyor hayırlısı bakalım 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
AssaAk Minikfasulye aaa aynı benmde 30 mayıs gözüküyor hadi bakalım hayırşısyla inşallah cinsiyeti öğrenince yaz cnm😊
dilaraserdar 13+3 teyim ve doğum 15 mayıs gözüküyor. Henüz cinsiyet öğrenmedik. 17. haftada kontrolümüz var o zaman öğreniriz sanırım 🙄🤔🙏
Annesed Bugün 15 haftalık olduk tahmini Doğum 5 mayıs dün doktordaydık 2hafta sonra üçlü taramada bakalım cinsiyetine dedi 😕Tabiki fark etmez ama meraktan çatlıycaz yahu 🤔😂🤰