Minikfasulye Merhaba 🙌🙌 mayis 30 gorunuyo ikizler olcak ama cinsiyetini ogrenemedm ben 🤔🤔 13 haftada ogrenn varmi 2 hafta sonra kontrolm varda cok mrk ediyorum 🤗🤗
Smile Minikfasulye tahminde bulunuyor çok çok uzman bir doktor değilse.. birde bebeğin kendini göstermesi çok önemli hadi bakalım inş öğrenebilirsiniz 🤗
AssaAk Minikfasulye aaa aynı benmde 30 mayıs gözüküyor hadi bakalım hayırşısyla inşallah cinsiyeti öğrenince yaz cnm😊
Smile baharclk evet 🙈 allahım inş sağlıklı huzurlu ve mutlu birer bebek olurlar kız erkekten çok hayırlı olmaları çok önemli 🙏🏻 Ama inş bizde yakın zamanda öğreniriz 🐣
baharclk Smile Evet aynen ne olursa olsun gelsinde 😁 sağlıklı şekilde gelmesnden başka hiç bişey istemiyorm doğumum ve doğumdan snrası için dua ediyorm cinsiyet şu olsn diye içimden hç geçmedi ikisinide istiyorm 😊
Smile Minikfasulye işte elbise söz konusu olunca kız eşyaları daha süslü püslü oluyor o yüzden kız biraz daha bende ağır gibi ama oğluş olursada üzülmem💕😌
Minikfasulye Smile ilk hamile kaldigmdn beri hep kizm diyorum 😂😂 ama tabiki erkek olursada kiz olrsada o benim ❤ uzulmm bnde ama kizim demek ne biliym kucuklugmden beri istiyorum kiz cocugm olsn diye 😍
Busraaras 13+5 bende mayıs10-17 arası doğum tahmini allah herkese sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek fark etmiyor gerçekten bende henüz öğrenemedim gelecek hafta öğrenicem inşallah 🙏☺
Smile Busraaras aaaa biz aynıyız seninle 🙈🐣 13+5💞 inşşş öğrenirsin canım sen haftaya öğrenirsen bende 24 kasımda gidicem belki öğrenebilirim 🎉