Sercannirem minikmelegim_ canım ben çiğ köfteye asererek hamile olduğumu öğrendim ve bolcada yiyiyorum ama etsiz tabii şimdiye kadar kimse yeme demedi
aselzumra minikmelegim_ valla bende etli yedim 2 defa yedim hemde ama içinde et olduğunu bilmiyordm yedikten sonra söylediler suan 36. Haftamdaym bakalım doğuma az kaldı inş bsey olmaz 😯
Mondlicht minikmelegim_ etsizinden hiçbirşey olmaz etlisi sıkıntı. Ama ben 36. Haftadayım geçen annem yaptı etlisini dayanamadım çok canım istedi şifa olsun deyip küçük 3 parça yedim inşallah Bi sıkıntı olmaz etlisine bayılırım hatta anneme diyorum doğurduğumda bana hastane de yoğurun Antepliyim bu arada 🤭
Mislimelek minikmelegim_ valla Bulgurla yapılan yenilir bence ben robotta kendim yapıyorum gönül rahatlığıyla da yiyorum içinde zararlı bir şey yok ki . https://www.nefisyemektarifleri.com/10-dakikada-blenderla-harika-cigkoftem/ Linkide attım tarifide burada yapmak istersen . Kolay gelsin 😊
Ozgu minikmelegim_ çiğ et olmadgi sürece sorun olmaz ki ben yiyorum🙈 ben de midye yasak olduğunu duyduğumda çok üzülmştm😔
A_S_K minikmelegim_ Etsiz çipköfte yiyebilirsin ki canım niye yasakmış? Ben yedim. Ama mide yanman ya da hamilelikten dolayı reflü varsa yanması çok kötü oluyor o kadar :
busraanneoluyor minikmelegim_ ben yedim gayette güzeldi ve yeni duydum yenmez oldugunu bnce yok öyle bise :))
Aslikgn minikmelegim_ etsiz yedim canım ben ömer ustadan ben bi sakınca görmedim 2 kere yedim sonra tiksindim canın çekiyorsa abartmadan yiyebilirsin
minikmelegim_ Stas Mavilianne ya buu uygulamada okudum yada başka bir uygulamada çiğ kofte tuketmeyin diye :)
Mutlulu minikmelegim_ evet tatlım yedim etsiz oluyor çünkü bir çoğu doktorum bana izin verdi bnce ye 🙈🙈
Stas Bende sürekli yiyorum bi sorun olcagnı da sanmam çünkü içinde et yok canım katkı maddesi vs de bilemiyorum var mı suan yedigmz çoğu seyde bilmeyerek de olsa var zaten az cok .hergğn de yenmiyo zaten bi sıkıntı olcagnı sanmam 😊