Blackkcat Sunay10_ martta kürtaj oldum,mayısta tekrar denemeye başladık,doktorum 3ay korunmamı istemişti
Zeynepayaz Sunay10_ 1 bucuk yildan sonra hamile kaldim ama en as 6 ay bekleyin diyo doktorlar annenin sağlığı icin
Bertug-Tugberk-Mom Sunay10_ 3 aydan sonra korunmadan devam ettik 6. Ayda hamile kaldım. Şuan 21. Haftadayım çok şükür 🙏 inşallah senin içinde 2. Gebelik sorunsuz geçer 🙏
anapanda12 Kişiden kişiye değişiyor burda okuduklarıma bakınca bi ay sonra başlayan da var ama en ideali sanırım 3 ay sonrası oluyor ben 24 haftalık erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim 4 ay sonra 5.5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Sunay10_ Bertug-Tugberk-Mom amin canım şuan ilk adetim geldi göbek deliğimden aşaya doğru aşırı bi Ağrı var neden acaba
Mebos Sunay10_ elimden geleni yapmaya çalışıyorum haftaya cumartesi 2 ayımız dokuyo bakalım 3 aya kadar Rabbim ne nasip edicek
firdevsates4216 Ben düşük kanamamın üzerine hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim düşükten sonra hiç adet görmedim Allah nasip edecekse eğer korunurken bile kalırsın canım ama benim de duyduğum 3 ay korunmak
Eceyavuz Sunay10_ aralık ta 5 haftalık düşük yaptim 26 ocak son adet tarihim di sonra hamile kaldim k urtaj olmadım doktor 2 düzenli adet gör sonra tekrar dene demişti ama 1 kere düzenli adet gordum sonra cok şükür oldu suan 28+4 üm
Sunay10_ Eceyavuz bende kürtaj olmadım kendi düşsün dedi düştü şuan ilk adet geldi ağrıdan ölüyorum çok fena tuvalete gittim idrarımı yapmak için ama göbekten aşaya basınçlı bir Ağrı geri kalktım yapamadan