Hayat16 Bu Arada niye boşaldıktan sonra hemen banyo yapıyorsunuz. İlişkiniz adına da bu rahatlama dönemini kullanın, sakin sohbet edin, ten Teması kurun.
Sezen2006 Bende geçen sene 1 kez o şekilde bekledim ama dış gebelik oldu ayakları dikince yolu şaşırdı heralde 😂😂 Şu an 30+6 hamileyim hiç bişey yapmadım direkt kalkıyordum yani kısmet kızımınmış demek ki 😍 ayakları dikme yastık koyma falan hikaye tutacağı varsa korunurken bile tutuyor Takdir Allahın 🙏🏻
Ikizdeniz Blackkcat yarim saat falan beklemek gerekiyor bence dojtorlar bile asilama yapinca hemen kaldirttirmiyor 15 20 dk yatin diyorlarmis
Minikmucizem_ Blackkcat bi ay oyle denemistim beklemistim dus falan almamistim o ay olmadi. Diger ay akisina biraktim ramazan ayiydi kalktim dusumu aldim beklemedim o ay oldu :) ben cok inanmiyorum oyle yastiga beklemeye falan
Sercannirem Blackkcat canım yastığı ilişki sonrası değil ilişki sırasında kullanıyordum ama bende işe yaramadı ben yarım saat falan da bekliyordum herşeyi aklımdan silip 5 dakika bile kalmadığımda hamile olduğumu öğrendim
Deletedmom133 Blackkcat ben bekledim yastık koymadım ama hemen kalkmadım 15 20 dakika yattım bacaklarımı havaya kaldırıp 1 buçuk ay sonra kaldım hemen hamile çok şükür adet bitiminden 10 12 14 günleri birliktelik oldu 2 ser gun birak aralarında takip ettim ben tavsiye ederim canım 🙃
Svdec1 Blackkcat merhaba acelem yoksa ben yastık koyup belimin altına, ayaklarımı dikip 20 dk en az uzanıyodum muhakkak uzanın 💕💕 inşaAllah güzel haberler alırsınızzz🐣
123annecim Blackkcat tutacağı varsa emin ol tutar canım 😊 ama ben şuan doğumuma Allahın izniyle 26 gün kaldı biraz yarım saat beklemiştim canım . Yumurtlamadan bir gün önce yapmıştım tutmuştu
rukiye-02 Blackkcat ben hiç beklemedim hemen kalktım ve yumurtlama günüm de değildi ihtimal düşüktü yani ama nasip işte oldu olacağı varsa öyle de olur yani
Canannncan Hayat16 bu bilimsel bişey değil sadece temkinli olmak adına yapılan şeyler bilimsel olsa her doktor aynı şeyi söylerdi. Bilimsel olan şey spermin çok hareketli olduğu ve kendi yolunu bulduğu.
Hayat16 Canannncan spermlerde kendi aralarında farklılık gösteriyor.kız bebek olacak spermler daha yavaş ama uzun ömürlü, erkek olanlar ise hızlı , hareketli ama kısa ömürlüdür.
Dorukunannesi95 Blackkcat 10 dakika bile yeterli canim. Benim 10 dakka bile durmamıştır 28.haftalik hamileyim darisi sana :)
Kucukannee Blackkcat tabi bu biraz da kısmet ama spermlerin rahime ulaşması 1 dk sürüyor. Büyüklerimiz ayaklarini tavana dik derler ama olmayınca da olmuyor🤨
Sumeyye_g Blackkcat en güzeli ilişkiden sonra yastıkla beklemek bi 20 dk bekle çünkü hep öyle duydum çoğu kişiden sonra yıkanabilirsin herkesin bünyesi yapısı bir değil ama inşallah güzel sonuç alırsın
Blackkcat Çok teşekkürler cevaplarınız için💛anladığım kadarıyla beklemek ve beklememekarasında fark yok,bayram sebebiyle bekleyemedim hiç hatta duşta aldım hemen,eğer olmadıysa bu ay diğer ay biraz daha uzanıcam inşallah😊
Blackkcat Çok teşekkürler cevaplarınız için💛anladığım kadarıyla beklemek ve beklememekarasında fark yok,bayram sebebiyle bekleyemedim hiç hatta duşta aldım hemen,eğer olmadıysa bu ay diğer ay biraz daha uzanıcam inşallah😊