Tgba5656_ Ben 12+1 haftalık hamileyim. Doktorum zofer 4 mg.yazmisti kullandim cok iyi geldi daha sonra 2 kutu daha aldim kullanmak icin ama doktora soramadim bayram girdi araya acaba 1 kutudan fazlasi zarar verir mi bebegime🤔
Kivilipastaa Tgba5656_ ben 4 kutu felan bitirdim kuzum 24 haftalıgız yarım al sabah akşam hala çok devam ediyosa yine yarım al günde 1 taneyi geçme mide bulantın olmuyosa da hiç içme
Cigdem07 Tgba5656_ Canım ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum 25 haftalık olduk hiç bir problem yaşamadım doktorum önerdi bana da diğerleri etkili değil zofer mg düşük sıkıntı yaratmadı bana yarım yarım içiyorum tam olarak içmedim hiç .
Busraoksz Tgba5656_ ıctıgım paketın haddı hesabı yok baslarda bende zoferle basladım 8 liğini de ıctım. Sonra aynı ılacın dıl altına basladım 36. Haftamdayım aylık uc paket gıdıyor . Gonul rahatlığıyla içebilirsiniz 👍
Hcrshra Tgba5656_ 7. Haftadan 20. Haftama kadar içtim kaç kutu oldu sayamadm bile bende 4mg günde 1 tane içiyordm biraz rahatlatyrdu 20. Haftamda kestim şuan 33 haftalığm hala sabahları kusarım malesef bişi olmadı bzde şükğr bi sıkıntımz yok şimdilik
Tgba5656_ Kivilipastaa zaten günde bir tane sabah ac karna iciyorum tutuyo beni ertesi gune kadar bulanti kusma falan olmuyo canm ama yine de aklima takildi bebege zarar verir mi diye cok korkuyorum🤷🏼♂️🤔
Happy12 Tgba5656_ bu doktorlar zoferi neden verir anlamam kemoterapi gören hastalar kullanıyor ilacı hangi mantıkla hamilelere veriyolar
Hcrshra Happy12 kemoterapi alan hastalarda da yoğun bulantı kusma olduğu için verilir direkt bulantı odaklı bi ilaç yani yoksa kanser tedavisinde falan bi etkisi yokki
Caglaak Happy12 çünkü onların kullandığı ilaçların etkisinden mide bulantısı çok oluyor ve en az yan etkili olup onların mide bulantısını önleyebilsen bir ilaç
Caglaak Tgba5656_ zofer yan etkisi en az olan mide ilaciymis para ile alıp içebilirsiniz ama ben bir kutudan sonra metpamid almaya başladım doktora söyleyip zofer çok pahallı ve her yerde bulunmuyordu
Tgba5656_ Caglaak valla canm bende cok zorlandim fiyat konusunda ama bana metpamit falan hicbiri yaramiyo mecbur zofer aliyorum yoksa yerden kaldıramıyorum basimi cok kotu oluyorum 2 cocugum da var bakan eden yok mecbur aliyorum
Tgba5656_ Caglaak ben zoferden once dramamine,emedur,medpamit ve bi ilac daha vardi adini hatirlamiyorum onlari kullandım ama fayda etmedi kan kusuyordum artik doktor son olarak zofer verdi hamdolsun simdi daha iyiyim tabi bebege zarari olmaz insallah🤲
Happy12 Caglaak işte demek istediğimde bu benim doktorum bana o ilaçlar kötü yaptığı için kanser hastaları kullanıyor gebelere verilmesi uygun değil demişti bunu anlamaıyorum yani bi doktor verip bi doktor neden kullandırmaz bu ilacı
NaileK Ben basından beri 20 li haftalara kadar kullandım bi zararı olmadi 9 ay boyunca kullananlar bile var
Akfth Valla cok mecbur kalmadikca icmeyin derim ama iyo geldigi dogrudur Normalde kemoterapi alan hastalara verilen kuvvetli bir ilac
Tgba5656_ Akfth emin ol ben son care mecbur kaldim artik o yuzden iciyorum 2 hafta olmamisti daha 5 kilo vermiştim cok kotuydum lavabodan cikamiyordum kusmaktan bogazim tahris olmustu artik kan geliyordu😣😣
Caglaak Tgba5656_ bayağı ısrarlıydim ilaç kullanmama konusunda zofer i de bayağı araştırarak almıştım yan etki sıfır denecek kadar azmış
Caglaak Happy12 Tgba5656_ esim sağlık sektöründe çalışıyor doktor arkadaşlarda var zofer i de bayağı araştırarak almıştım yan etki sıfır denecek kadar azmış o yüzden günde bir tane içebilirsin denmişti