Mlsnr 9 haftalığım benimde kokulara karşı aşırı derecede rahatsızlığım oluyor bu her hamilelikte farklı tabi degişiyor
Mebos Sumeyye_g senin gibi oldum bende lekelenmem çok oldu progestan kullandım hatta kese etrafında kanama olmuş iğnesini verdiler yatıyorum kalkamıyorum 6 haftalıkken de şimdide mide bulantım yok şükür şuan 7+4 Rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin
Sumeyye_g Mebos kanama alanı benimde vardı ilaçlarla atlatıcam inşallah rabbim herkese şifalar versin sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin ❤️👶🏻
Zulubik Buseeeee 12. Haftaya kadar devam eden halsizlik ve uyku hali, aşırı acıkma, mide bulantısı, arada kasik ağrıları... 12. Haftadan sonra rahatladım.
Banu_ayaz Buseeeee sürekli bir mide bulantısı ve bas agrisi cektim bende çubuk kraker ve çorbayla besleniyordum ac yaşadım resmen 15-16 haftalarda gecti simdi 30 haftam bitiyor bişey yerken baska bişey yemeği düşünüyorum 😂😂 insallah seninki cabuk geçer🤲🏼
Piraye Şuan 5 hafta 4 günlük o kadar kötüyüm ki kafamı kaldıramıyorum aşırı halsizlik göğüs hassasiyeti midem çok kötü