Zeynep9398 Bu hafta nasıl bsy bekliyor beni bilmiyorum sadece iyice ağırlaştımı hissediyorum kızıma kavuşmayı 4 gözle bekliyorum sizde durumlar nasıl hanımlar 😊
Burcuveburcum Zeynep9398 36+1 deyim nefes almakta çok zorlanıyorum uyuyamıyorum gerçekten son iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum 🙈
Mlssa Zeynep9398 36+4 çok şükür iyi geçti ama ağırlaştım artık çabuk yorulur oldum ☺️ Az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız🙏🏻
Zeynep9398 Elininanasi zaman hiç geçmiyor artık ya biran önce 38 e gelmek istiyorum :) sizin kaç hafta
Cansudemirel Elininanasi 37 olduk biz de ama dualar ediyorum gelsin 38 de diye. Uyuyamaz oldum 🤔 evde uyumayı denemediğim bi banyo kaldı 😂😂
Rozawxz Allahım bize de tez zamanda sağlıkla sıhhatle çabucak bu günleri görmeyi nasip eyle🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
SelinAydogan 36+1 oldum bende iyice ağırlaştım oğluşumu heyecanla bekliyorum hareket etmeyince bi huzursuzlansam da zamanının çoğunu uyuyarak geçirdiğini biliyorum sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah hayırlısıyla 😊😊
Elininanasi Cansudemirel ay kiz gelsin insallah Bende 38 oldum🤣🤣🤣gelmedi iyikide gelmedi kismetimiz sezeryanmis o uzden🤭.ben 37de falan gelir diye hiss ediyordum hisslerim yanlis cikti😂normal dogumu beklersem 40 bitince gelicekdi Allah bilir😅😅😅
Arendeniz Hamilelikte her hafta level atlamak gibi bi zorluğu geçiyorsun sonra ki hafta başka bir şeyle karşılaşıyorsun 😂 ben de 36. Haftadayım bayram öyle halsiz geçti ki mecbur kalkıp hastane çantamı hazırladım 🤷♀️
Zeynep9398 Arendeniz valla BN’de bayram mı sefil mi hiç anlamadım hiç dışarı çıkamadım ağırlaşmakta bsyde yapasım gelmiyor :/
Cansudemirel Zeynep9398 benim erkek bide herkes 10 gün alır 9 aydan diyo ama 38 de falan doğurmak istiyorum 😂 sezeryan da korkulu rüyam 😂