honey feyzaa34 yok zaten acıtmıyor, bende çok korkuyordum burda yazılanları okuduğum için ama öyle çok çok can yakıcı bir şey değil, yapılınca bunun için mi tırsmışım o kadar dedim 😁
Seherr feyzaa34 kaç cm olduğunu söylemediler sadece kısalma olmuş ve açıklığın var dediler açıklıkta ne kadar bilmiyorum kaçtım hastaneden resmen 😂😂
Tugce35 feyzaa34 bende bir kez alttan muayene oldum öyle normal ince bir çubuk batırdı bankada benim yumurtalıklaroma baktı o zaman dogum yoktu tabii benimde öyle çok canım yanmadı canım çok tatlıdır tabi daha o çatı evrelerime çok var genellikle parmak sokuyorlar diyor herkez
Tugce35 Seherr evt yürüyüşün gerçekte. agrıda ve dogunda çok kolaylık sağladığını duydum ilişki olayını tam bilmiyorum ben korkudan dah a2 aylık bişey olur diye ilişkiye girmiyorum
Serrameri Sare kuş iyi maşallah kilosuda güzel çıkmış boşa ağladık kilo yüzünden 😂 çatı muayenesinde elle de yapılsa acı çok fazla olmuyo ya burda herkes çok abartıyo bunlara bakarsan zaten ölmen lazım 😂
feyzaa34 Serrameri kiz sen biliyon neler neler neler yaziyolardi😂😂😂 iyi oldu ama ilk heyecani attim yaa artik dert etmem😀😆
Seherr feyzaa34 perşembeye kadar yatıracaklardı beni yoksa ondan kaçtım 😂😂 allaha şükür bir sıkıntı yok şimdilik sadece kasılma ve ara ara ağrı var salı günü kendi doktoruma gdicem çatı kontrolü yapılacak bakalım ne dicek 😂
feyzaa34 Seherr hayirlisi olsun hadi bakalim kuzum😉 hastanelere kalsak aynen biz öldük 😂 yatişimizi yapmak icin can atiyolar😏 senin sat ın ne zaman😘