Bebek 9 gunluk. Gece süt sağıp biberona koyarak 2 saat arayla 50-45 cc arası verdim. Hem o uyanmaya geri uyumaya zorlanıp ağlamadı öbür türlü her uyanmaya en az bir saat ağlıyoduk beraber. hem ben de rahat ettim şuanda da yine normal emiyor. Biberonumuz avent memeyi reddetmez sanırım ama geceleri bu sekilde doyurmak mantıklı mı sizce yoksa bir zararı olur mu bunun?
Geceleri biberonla beslemek?
🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Hu huu
burhanaltintop uzmanlar cok onermiyor basta birakmasa bile bir yerde aniden meme reddi yasanacagini soyluyorlar ama bilemiyorum tabi anne bebek acisindan da emzirmek daha iyi sanki, biberonu cok uykusuz kaldiginizda yada esiniz anneniz vermesi gerektiginde nadir kullansaniz meme reddi riski azalabilir. Genede kendi fikriniz, saglikla buyusun 🥰
lilamom sağolun meme reddinden baska bi zararı varmıdır acaba benim goremediğim?
- Düzenlendi
burhanaltintop memeden ve biberondan sütün akış hızı farklıdır, biberonda daha hızlı ve emme mekanızmaları da farklıdır. Meme reddi yaşayabilirsiniz bence gerek yok. Benim oğlum tam tersi emsin diye uğraşmıştım süt sağmak,muhafaza etmek,steril etmek zor emzirmek en rahatı ve sağlıklısı bence
http://bidunyacocuk.com/meme-reddi/ burda biberon kısmını okumanızı öneririm,google dan başka makaleleri de araştırabilirsiniz
burhanaltintop yok tek sorun meme reddi yasanmasi
Nemoanne bakıyorum tesekkurler. Avent biberon meme reddi yasanmıyor diye almıştık yalan mı acaba
burhanaltintop benim oğlan emmediği zaman doktoru onu önerdi aldık kullandık ama bence çok etkisi yok doğduktan 3 hafta sonra emmeye başladı o da benim başka denemelerimle olduydu(silikon meme ucu taktım biberona benzesin emsin diye gibi)
Nemoanne ben de silikon uç kullanıyorum. Sonradan reddetme olmadı dimi sizde
burhanaltintop ben de ogluma aynı sekilde yaptım yoksa uyuyamıyorduk Biberon Dr Brown çok daha memnun kaldık biz meme reddi falan da olmadı 1 yasına kadar emdi.
Sweetblonde88 iyi çok sevindim uyurken veriyodunuz dimi biberonu siz de
burhanaltintop hayır 2 yıl emdi zor kestim memeden 😆
burhanaltintop Anlamadığımdan soruyorum gece uyyanııp biberona sağıp öyle veriyorsunuz bebeğe değil mi neden direk emzirmiyorsunuz
burhanaltintop uyurken veriyordum diyemem ama emzirmek yerine bir öğünü o şekilde veriyorduk ya ben ya eşim birimiz birimizi uyuması için rahatsız etmeden dönüşümlü olarak bu sekilde yapıyorduk
kr1907 çünkü uyandırırken emerken uyurken ayrı ayrı ağlıyor