PinarCor Kfkf penapen var kizima aldim inslh allah nasip ederse dün gece onu sürüp yattim sabaha hic birsey kalmadi. Sanirim benimkide mantar. 38+1 rim ben
Mutluhamis Eminehmc Valla enfeksiyon yoktur i şallah bide onunla uğraşma Allah yardımcın olsun felaket bir ağrı
Eminehmc Mutluhamis Var maalesef bi türlü geçmiyor enfeksiyon bide protein de çıktı idrarda o yüzden erken olabilir dedi doktor
Mutluhamis Eminehmc ay bekler inşallah en azından 36 37 ye kadar o haftalarda bende de vardı gerçi ama şimdiki çok şiddetli
Eminehmc Mutluhamis Hafta ilerledikç2 artıyor o zman ağrı bebek büyüyor tabi baskısı çoğalıyor rabbim yardımcımız olsun inşallah
Mutluhamis Deletedmom2 ben neredeyse her gün yürüyorum zar zor ve merdiven çıkıyorum evimiz 2. Katta ama çok yoruluyorum yinede ondan galiba
Mutluhamis mlkguler evet muhtemelen ondandır haftaya çarşamba sezaryen olacağım beklese bari Bi hafta daha
Mutluhamis Kfkf bende çok kilo aldım 25 kdr maalesef ama bu ağrının Kiloyla alakası yok bence çünkü yürüyorum hep zorlasam da inşallah veririz doğumdan sonra hemen son 2 gündür her yerim ödem topladı parmaklarım falan aşırı şişti
Kfkf PinarCor benım akıntım normal bi tuhaflık yok onda ben önceden adet olmadan öyle olurdu hepbana da o yuzden adet olcakmıs hissi verdi😀