Misskokulumm azizeguneyy sağ salim kavuşun inşallah bende su an 61 kiloyum 30+3 haftalığız oğlumla bakalım doğana kadar kaç kilo alıcaz daha
azizeguneyy Rbs111 ya daha önce hiç böyle kilo almadığımız için bi anda alınca çatlayıveriyoruz Allahtan tedavisi varmış yani güzellik salonlarında
Rbs111 azizeguneyy maalesef yok arkadaşım gitti daha doğrusu bi ablam. Ama hala belli. Ne aldığım kremler fayda etti ne de evde hazırladığım kürler 🤢
azizeguneyy 2lokummannesiii ben ilk zamanlar abarttım biraz 🤦🏻♀️ aşerdiğim dönemler aşırı derecede acıkıyordum deli gibi yemek yiyordum, şimdilerde kilomu dengelemeye çalışıyorum
azizeguneyy sevgitekes kıız sen bile çatladıysan biz hayli hayli çatlarız 48 güzel ama hamile kalmak için benceok kilo almazsınn
azizeguneyy sevgitekes yani iyi kiloyla hamile kalmışsın keşke bende o kiloda olsaydım ben 50 ile hamile kaldım
azizeguneyy Misskokulumm bence 65 falan olursun doğumda tam ideal kilo benimde hedefim o ama bakalım nolucak🙉
Selinnnce azizeguneyy ay bu ne tam bi minnossun😅 keske bende o kadar az kilo alsaydim suan 16-17 kilo aldim. Evlendigimde 50 kusur kiloydum bende aglamak istiyorum😀😀