GulinMert Sagliklagel kaç olunca müdahale ediyorlar acaba İnternet'te okuduğuma göre safra ve safra kesesi ile alakalı bir durumdan kaynaklanan karaciğer sorunuymus Bende safra kesesi de yok normalin biraz üstünde çıktı ve 2. Testte de arttı 1 ay sonra tekrar test yapalım dediler
Sagliklagel GulinMert inan o konuda hic bikgim yok cunku doktorum hicbir sey söylemiyor.ama arastidigim kadariyla 37ye kadar bebegi bekletiyorlar sanirim.sizin kacinci hafta nasik değerleriniz
GulinMert Sagliklagel benim daha çok yeni 10. Haftam yeni bitti AST 28 ALT 68 Kontrol altında olsun dediler Ayrıntılı ultrason istediler karaciğer yada diğer organlarda hiç bir sıkıntı yok
GulinMert Sagliklagel şu an bişey yapmıyorlar ikili test için gittiğimde tekrar değerlere bakacaklar yine yükselirse ona göre karar vereceklermis
Sagliklagel Kolestazlibarkadaslar bir şeybdaha soracagim afedersiniz ishal oldum kolestazla baglantisi var mi ,yasadiniz mi hic?
Sagliklagel GulinMert Allah yardimcimiz olsun insallah sorunsuz şekilde zamaninda saglikla kavuşuruz yavrularimiza
smyr35 smyr35 merhaba siz ursactive aç karna mı yoksa tok karna mı kullanıyorsunuz? Ben de kullanmaya başlayacağım eczacı bir şey demedi