1PrensAnnesi gulcins canım bizide bilgilendirirmisin inan aklım kaldı sende dua ediyorum hep inş korktuğun olmaz 🙏
1PrensAnnesi gulcins ayyyy nasıl sevindim şimdi okudum 😍😍 rabbime sığın dedm bak oldu çıktı işte çok dikkat et uzan hep. Allah kucağına aldığın okullara gönderdiğin günleride göstersin 💋
gulcins 1PrensAnnesi @ 1PrensAnnesi evet söylemiştin canım hepiniz Nası destek oldunuz çok teşekkür ederimmm inşallah Allah cümlemizinkini içinde benim Yavrumu da bize bağışlasın🙏
Mefkure gulcins ilk baktıgında hcg 3000lerdeydi görünmeyince tekrar kan tahlili yaptırdı 9000 lerde çıktı daha sonra da kesem gözüktü zaten
gulcins Mefkure Benimde kesem gözüktü sonra iki gün sonra gittim Yolk kesesi gözüktü embriyo iki çizgi şeklinde belliydi 😍 henüz embriyoyu görmeye gitmedim doktorum 15 gün yok 31 ekimde randevum var 🎈
Zele gulcins canim gunaydin. Eski bir mesajini okuxum. Seninde kesen gozukmemis basta. Suan benimde ayni sodunum var. Daha yeni 6 haftalik gebeyim. Se. Nezaman gormustun keseyi
gulcins Zele kese 4000 küsür değere ulaştığında Yolk sac denilen şeyi sonrasında da bebeği ve kalp atışını gördüm yani benim kadar geç gören gerçekten çok zordu bu bekleyiş sizin kaç beta hcg değeriniz
Zele gulcins canim ben 6+1 gunlugum. Dun girrim doktora. Beta hgc 1338 di dun kan sonucumda. Gozunaydin darisi bana insallah
Hapymom123 gulcins canim benim ilkten bana da dediler kist var diye 4cm ama suan 6 haftalık hamileyim ve Allah’a şükür gecti ilk kesem görünmedi henüz küçük olduğu icin ama suan biraz daha büyüdüğü icin gözüktü cok sukur kist gecti
Hapymom123 gulcins üzülme biraz daha bekle dış gebelik demislerdi bana suan dış gebelik degil normal gebelik biraz beklemekte fayda var
Nkayserili90 1PrensAnnesi canımm bhcg kaç çıkmıştı bende tüp bebekle pozitif son aldım fakat bhcg m yavaş ilerliyo senin normale dönmüş kaçtı değerlerin bende uzanıyorum bişi yapmıyorum inşallahh yükselir 2 katı artışı yakalar🙏🏻🙏🏻😞