Dilarataskent Kızlar 37+5 im ayakta durdugumda hatta bu ara yatarken alt tarafa müthiş baskı hissediyorum bir anda sanki iğne batıyor gibi korkutuyo beni bunu yaşayan var mı aranızda ?
Ozgeliz Dilarataskent aynı durum bende de var üstelik ayakları alt da 😔 devamlı idrarım geliyor ☹️☹️☹️
Mervednr Dilarataskent ben 34 haftalığım 30 dan sonra bende oluyor sık sık. Batma şeklinde iğne batıyor sanki.
Dilarataskent Kelebegimmm oluyor canım bazen mide bulantısıda yapıyor o yastık koy ince bi yastık karnın altına
NhLpRn Dilarataskent 36dayım bende de çok fazla oluyor açılma olması ile bi ilgisi var mı acaba onu merak ediyorum bende
espalp Dilarataskent 32+5’im bende de aynı sıkıntı var. Dün ayakta durmakta zorlanıyordum batmadan bütün gün yattım
espalp Dilarataskent ben 20’li haftalardan beri yaşıyorum bunu alıştım 😂 hissi çok fena ama erken doğum riskiniz yoksa bi şey olmuyo 😬
Rumeysa52 Dilarataskent bende aynı 37+5 alt tarafa baskı hissediyorum senin gibi , heleki yattığımda kalkarken acayip oluyor