Bebegim1 kayınvalidem ve annem ille lohusa takımı istemiş ve almışlardı.Bana kalsa normal bi penye gecelik giyecektim ki bütün lohusalığım neredeyse öyle geçti 😂 Sadece fotoğraf için, kafayı topladıktan sonra saçımı arkadan yarım topladım. Yüzüme bir şey sürmedim zaten yanaklar al al,gözler feri fel 😂 bir de bebeğim dokunuyordu. Göğsüme yatırdım yatağımda ayakta camın önünde filan gayet yeni doğum yapmış anne şeklinde fotoğraf tabi çekindim. Sonra saçları tepede topladım, dantelli lohusa takımını fıydırıp attım.penye uzun yarısı düğmeli geceliğimi giydim.Pofuduk çoraplarımı ayağıma geçirdim,bebeğimi aldım emzirdim uyudum kalktım yedim içtim.
En önemlisi ne olursa olsun, bebeğiniz ve eşinizle envai çeşit fotoğraf çekinin şaftınız kaymış bile olsa.
Daha sonra eve geldiğimizde bebeğim 10 günlük filandı kendimi toparlamıştım.Bi gün güzelce banyo yaptım annemde vardı.saçlarıma hafif maşa yaptım,naturel bi makyaj yaptım rimel krem far nude ruj hafif allık gibi.Giydim geceliklerimi pijamalarımk elbisemi, evde her koltukta masada eşimle annemle kayınvalidemle vs poz poz çekindik.Zaten bebeğim o zamanlar küçük olduğundan sağlam uyuyordu.Hatta annem yatağın üstüne hemen yatak örtüsü takımını atıvermişti, eski usül klasik kucağımda kundak,kafamda kırmızı kurdele,sırtımda lizöz şeklinde lohusa fotoğrafı da çekindim.Hani annelerimizin olur ya,o şekilde.Hepsini bastırdım albüm yaptım anı olarak bize duruyor.