Bebegim1 normal doğum diye gittim tabi suni sancı almıştım günüm geçmişti 41. Haftadaydım.
kapı süsü yapmıştım. Bebeğin ve benim yatağı süslemedim çünkü çok toz tutuyorlar ve yenidoğan bebekle bana göre hiç hijyenik gelmedi.Doğum sonrası sarılık olmasın diye uğraşırken başlarım tülüne boncuğuna denildiğini bildiğimden o olarlara girmedim.
Baby boy yazan hazır paketli çikolata almıştık 40. Haftadayken yani üstünde doğal olarak tarihli isimli hoşgeldin xx bebek filan yazmıyordu.Çok da gerek olduğunu düşünmemiştim.
İsimli zıbın yaptırmadım,normal 10lu takım giydirildi.Benim katta isimli kanatlı kurdelalı vs yaptıranların hepsi çıkarttı normal giydirdi çünkü bebeye memeyi verem,altını alayım,kakası ne renk siyahtan açılmaya başladı mı gibi tantanalar arasında rahat edemediklerini söylemişlerdi.
He annemler börek poğaça filan yapıp dipfrize atmışlardı.Benim yatış olunca ve sancı odasında gidince 8-9 cm olduğum zaman bi tanıdık çıkartıp ısıtıp getirmiş.
Masa filan süsleyip hazırlamadık iyi ki de yapmamışız,özel odada kalmıştım ama oğlanı gecenin 3ün gazını çıkartmaya çalışırken bir de masa kalabalığı çekemezdim.
Biraz hayaller hayatlar gibi oldu ama bende yazayım istedim hazır nenni söylüyorken 😁