[silindi] Ozge3747 ya:( ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra olunuyor üzüldüm şimdi onuda bi belirti sayıcaktım😩
Ozge3747 [silindi] İlk tüp bebek denememde ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra adet olmuştum ben. Belli de olmaz ama onu belirtiden saymayın çünkü estrofem kullanıyorsunuz o ilaçları kullanırken adet olmanız zor zaten. Ümidinizi de kırmayın diğer belirtiler herkeste bir olmuyor ☺️
Nesexx [silindi] tedaviye başladığımda ilaçların etkisiyle bende de oldu normalde akıntım falan olmuyordu. Transferden sonrada oldu hep hamileliktede aşırı olmasada oluyor zaten
Nesexx [silindi] ilk iki gündem sonra ben her gün yürüdüm ağır işler olmamak kaydıyla işlerimi yaptım normal hayatıma döndüm
Ozge3747 [silindi] Kendinizi yormadığınız sürece bir şey olmaz. Ben 3. Gün uçakla İstanbul’dan Mardin’e döndüm, havaalanında o kadar yürüdüm bir şey olmadı.
[silindi] ay ben o ignenin agrısına dayanamadım doktora söyledim aynısının muadilini göbekten olanını verdi rahatladım biraz ücret olarak pahalı ama o kalça agrısından iyidir