Minnosunannesi Kan tahlillerimde Tsh yüksek çıktığı için euthyrox 25mg ilaç verdi doktorum. Aynısını kullanan var mı ?
Burcuugur Minnosunannesi ben 28+3 oldum hala kullanıyorum sabahları aç karnıma doktor çok önemli olduğunu söylemişti
busractnkaya Minnosunannesi bende hipotiroid var eutrox 125 için hergün sabah aç karnıma kesinlikle aksatma çok tehlikeli bi durum
Bursali Minnosunannesi bnde kullaniyorum başından beri dusmedi 50 cikardi dozu suanda 37+6 oldum hala devam ediom son tahlilde dusuk cikti belki bıraktırir diye dusunuyorum
Burcuugur Bursali aç karnına mı içiyorsun cnm birde kullanılmadığında bebekte bazı sıkıntılar olurmuş öyle duydum acaba doğrumu bu bilgin var mı
Burcuugur Bursali inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi bende kullanıyorum ama basen unuttuğum gün oluyor 😔
Nurten Minnosunannesi bende 50 mg kullanıyorum haftaya gidip kan değerine baktırıcam inşallah hepimizin değeri normale döner 🙏🏼
gizempoyrazim Bende kullaniyorum bir haftadir ac karnina alinmasi gerekiyomus. Ictikten sonra en az yarim saat hic bisey yeme dedi. Insallah duser degeri onceden troit sorunum yoktu gebelikte basladi
scl Bende kullanıyorum 50 mg değerim 4 tü şimdi 1.7 aynı dozda devam ediyoruz 23+1 haftalığız yarın tekrar baktırıcam ayda bir kan veriyoruz ilacı kullanmaya başladığmdan beri normal değerlerdeyiz inşallah böyle devam eder ❣
YesimB Bende kan tahlili yaptım 11 haftalık gebeyim 4,25 çıktı , banada 25mg verdi kahvaltıdan önce kullanıyorum
BarBeyzazer Bende aynı ilaçtan 50 mg kullanıyorum 1 hafta oldu 7 haftalık hamileyim aksatmamak gerekiyor bebeklerin beyin gelişimlerini çok etkileyen bir hormon benimkide yüksek çıktı
Emine63 Bende aynı ilacı kullanıyorum sabahları aç karnıma son kontrolde doktor daha iyiye gittiğini söyledi ve ilacımı kullanmama devam etti. Tiroid için ayriyetten doğum olana kadar kontrol ettirmelisiniz.
Ozlem1 Minnosunannesi ben zaten tiroid hastasıyım ve euthyrox 225mg kullanıyorum. İlacı aksatmayın tiroidinize ayda bir baktırın bebeğin zekası için çok önemli.